Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Съвместимост управление - декодер - производител
Tatcho:
ММ- Мерклин Моторола ( за променливотоков подвижен състав )
XRISTO:
А защо на някои пише ММ DCC?Ще рече,че са и за двете системи ли?А и значи,че на мене и само DCC ми върши работа,нали?
mill:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg2953#msg2953 date=1205868497 ---А защо на някои пише ММ DCC?Ще рече,че са и за дете системи ли?А и значи,че на мене и само DCC ми върши работа,нали?
--- Край на цитат ---
Абе един съвет ако може -взимай стока която има означение DC,със сигурност ще става за нашите тоци ;)
XRISTO:
Абе,да ти кажа и аз така знам,ама се опасявам дали дистанционното ще намери адреса на декодера.Защото моята работа ще е малко сбиротак.Много са скъпи декодерите на Роко и само като сетове ми се струват изгодни.Е,все пак не мога за всеки един декодер да си купувам сет и да търся после на кого да го разпродам,нали?За това гледам един в "Конрад" , дето ги има по 16 евро - Art.-Nr.: 244052 - 62 .
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg2953#msg2953 date=1205868497 ---А защо на някои пише ММ DCC?Ще рече,че са и за дете системи ли?А и значи,че на мене и само DCC ми върши работа,нали?
--- Край на цитат ---
Именно , универсални са.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия