Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
Vlado:
Абсолютно съм съгласен с EMPEROR.
:)
mill:
;D ;D
Tatcho:
Трябва да се внимава с товара( бр еднновременно превключващи механизми и друг товар ) на този трансформатор тока му не е много.
Vlado:
Лично при мен на макета имам два трансформатора и съм разделил горе-долу по равно консуматорите между тях и досега на съм имал проблеми. Но ми е интересно колко ли общо консуматора могат да се вържат на един траф?
mill:
--- Цитат на: Vlado link=topic=132.msg1124#msg1124 date=1200238734 ---Лично при мен на макета имам два трансформатора и съм разделил горе-долу по равно консуматорите между тях и досега на съм имал проблеми. Но ми е интересно колко ли общо консуматора могат да се вържат на един траф?
--- Край на цитат ---
Ми поради липса на друг ,на този ще пробвам да вържа релсите,7-8 къщи/осветление/,стрелките, 4-6 семафора ,и лампи по перона.Ама дали ще светне :-\ ::),ще кажа!
А може ли -примерно трафа на пико за релсите,а друг да ползвам за останалите консуматори,от някой жичкаджийски магазин?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия