Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
Vlado:
Но трябва да е 16 V променлив ток.
XRISTO:
--- Цитат ---Произведени са в Хон Конг, което не е баш като в Китай, цената е най-добрата, както и качеството е мн добро. Не са електромагнитни, а са с вграден мотор и редуктор. Резултатът е че стрелките се превключват абсолютно реалистично, и безшумно. Удобни са за монтаж.
--- Край на цитат ---
Това ме навежда на мисълта,че същата функция може да се изпълнява от машинка за централно заключване(комплекта от 4 броя струва около 20 лева).Активирането става със смяна на поляритета и не е сложно да се приспособи.Ще взема да пробвам,когато имам свободно време. :)
eurostar:
--- Цитат на: Vlado link=topic=132.msg747#msg747 date=1198049221 ---Все пак ако нещо не е ясно, питайте. Дано да мога да отговоря на въпросите ви.
:)
--- Край на цитат ---
Искам да питам след като са с мотор, а не с магнит, дали се използва същият команден ключ за превключване или има нещо ново и тук? Моите ключове са с един бутон, който се мести в две посоки и се натиска (за секунда) в едното или другото крайно положение, за да даде моментен импулс и да премести стрелката в едната или другата посока. Как стои въпросът с хонг-конгските?
eurostar:
Никой още не ми е отговорил какъв ключ се ползва. Но това не е толкова важно. Ще изпробвам всички видове, които имам. Сега обаче имам друг въпрос. В петък бях в Конрад и се оказа, че има два номера под въпросния мотор. Женицата не можа да ми обясни разликата и поръчах един на слуки (219998). Някой може ли да каже каква е разликата между двата?
/справка: каталог Конрад 2008, страница 114/
pavel75:
--- Цитат на: eurostar link=topic=132.msg2677#msg2677 date=1205155412 ---Никой още не ми е отговорил какъв ключ се ползва. Но това не е толкова важно. Ще изпробвам всички видове, които имам. Сега обаче имам друг въпрос. В петък бях в Конрад и се оказа, че има два номера под въпросния мотор. Женицата не можа да ми обясни разликата и поръчах един на слуки (219998). Някой може ли да каже каква е разликата между двата?
/справка: каталог Конрад 2008, страница 114/
--- Край на цитат ---
219998 е без крайно изключване
219999 е с крайно изключване - за това можеш да ползваш обикновенно ЦК ключе
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия