Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control

Кой какви механизми ползва за стрелки?

<< < (7/38) > >>

mill:
И аз  не знаех кое да ползвам но ми обясниха че за механизма трябва да е вързан към ключ с три положения или т.н. ЦК ключове.Щракаш ключа един път -стрелката се отклонява наляво,примерно,2 път -ключа е в неутрално положение,3 -и път щракаш -стрелката се отклонява надясно.
За целта трябва да вземеш 21999.

Vlado:
Мисля, че е достатъчен един двустепенен ключ + + (без нулево) за тези с крайно изключване. За какво ти е нула след като се изключват механизмите след превключване?!

eurostar:
Сега най-после ми пристигна поръчката, в която имаше и един превключвател за стрелки. Но в пакетчето нямаше тази телчица, която минава през плота. Вие допълнително ли се снабдявате с нея и ако да, то какъв диаметър ми трябва? Ако пък просто в моя пакет я няма, това е частен случай. И също пише, че двете сини жици се свързват с релсите. Това с каква цел е?

pavel75:

--- Цитат на: eurostar link=topic=132.msg5178#msg5178 date=1210755923 ---Сега най-после ми пристигна поръчката, в която имаше и един превключвател за стрелки. Но в пакетчето нямаше тази телчица, която минава през плота. Вие допълнително ли се снабдявате с нея и ако да, то какъв диаметър ми трябва? Ако пък просто в моя пакет я няма, това е частен случай. И също пише, че двете сини жици се свързват с релсите. Това с каква цел е?

--- Край на цитат ---
Трябва да е в комплект, закачена на самия превключвател. Даже са две - една по-тънка и една по-дебела. Закачени са под бутон СТОП, откъдето ги вадиш и закачаш.

eurostar:
Merci! Аз мислех, че тези там са други, с друго предназначение. А относно сините жици - защо трябва да се свързват с релсите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия