Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
eurostar:
--- Цитат на: bategojko link=topic=132.msg37952#msg37952 date=1268597906 ---... Може и да са интересни, но не в тая тема. :hi:
--- Край на цитат ---
Тук намерих нещо, което ще спести на мен и на други хора по 100 евро от автоматизираните бариери на Faller, а ти не ми даваш дори да си задам въпроса. Е, няма да отворя нова тема за две моторчета, които даже не знам дали ще свършат работа.
gregary:
--- Цитат на: eurostar link=topic=132.msg37956#msg37956 date=1268599146 ---
--- Цитат на: bategojko link=topic=132.msg37952#msg37952 date=1268597906 ---... Може и да са интересни, но не в тая тема. :hi:
--- Край на цитат ---
Тук намерих нещо, което ще спести на мен и на други хора по 100 евро от автоматизираните бариери на Faller, а ти не ми даваш дори да си задам въпроса. Е, няма да отворя нова тема за две моторчета, които даже не знам дали ще свършат работа.
--- Край на цитат ---
Подкрепям.И мен ме интересуват тези механизми,ако наистина са по 19лв - ще взема два.Мисля че ще станат за бариери,но нека кажат по знаещите ;D
vlado1:
Имай в предвид, че Roco-вските машинки са "леви" и "десни". Ако ще ги обръщаш трябва да вземеш противоположната. Т.е. на лява стрелка - "дясна" машинка. Освен това трябва да завъртиш и подвижната траверса, като я откачиш от сърцето на стрелката и после пак я фиксираш.
Изобщо я най добре си направи първия макет (@760мм) по нормалния начин. Или ползвай geoLine - там машинката е скрита.
XRISTO:
--- Цитат на: vlado1 link=topic=132.msg37965#msg37965 date=1268605472 ---Имай в предвид, че Roco-вските машинки са "леви" и "десни". Ако ще ги обръщаш трябва да вземеш противоположната. Т.е. на лява стрелка - "дясна" машинка. Освен това трябва да завъртиш и подвижната траверса, като я откачиш от сърцето на стрелката и после пак я фиксираш.
Изобщо я най добре си направи първия макет (@760мм) по нормалния начин. Или ползвай geoLine - там машинката е скрита.
--- Край на цитат ---
Колкото до релсовия път - моля те, не създавай нова тема! Има изписано много по въпроса, а от датата на последната публикация не е пускан на пазара друг релсов път на някоя от фирмите, доколкото ми е известно. :spiteful:
misho_tabakoff:
Нещо май тънко се хапете, а? :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия