Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
jopeto:
Оточнете броиките за машинките. Моля заявки на личното съобщение. Капаро не искам, при доставка моля само да бъдете точни с плащането. За Жорш не се съмнявам, че е точен! :good:
vlado1:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=132.msg37967#msg37967 date=1268630733 ---
--- Цитат на: vlado1 link=topic=132.msg37965#msg37965 date=1268605472 ---Имай в предвид, че Roco-вските машинки са "леви" и "десни". Ако ще ги обръщаш трябва да вземеш противоположната. Т.е. на лява стрелка - "дясна" машинка. Освен това трябва да завъртиш и подвижната траверса, като я откачиш от сърцето на стрелката и после пак я фиксираш.
Изобщо я най добре си направи първия макет (@760мм) по нормалния начин. Или ползвай geoLine - там машинката е скрита.
--- Край на цитат ---
Колкото до релсовия път - моля те, не създавай нова тема! Има изписано много по въпроса, а от датата на последната публикация не е пускан на пазара друг релсов път на някоя от фирмите, доколкото ми е известно. :spiteful:
--- Край на цитат ---
Нещо изпуснах нишката. Каква нова тема, какъв релсов път ?
Dare_Devil:
Ето една алтернатива: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20023
Доставката от този сайт е безплатна, така че това, което се вижда там ($3.94) си е крайната цена на това серво. Остава въпросът доколко ще върши работа за нашите нужди.
XRISTO:
--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=132.msg37992#msg37992 date=1268652787 ---Ето една алтернатива: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20023
Доставката от този сайт е безплатна, така че това, което се вижда там ($3.94) си е крайната цена на това серво. Остава въпросът доколко ще върши работа за нашите нужди.
--- Край на цитат ---
Благодарско за линка - веднага поръчах едно за проба.Изкупих го тоя сайт, пък къде блея, че това не съм го видял до сега?! :no:
Извинявай, vlado1, тази реплика по - горе не беше отправена към тебе, тоест, цитата ми е грешен. :blush2:Така е, когато се пише сутрин в 7.00. :(
Визирах друг наш съфорумец, заместващ ме в пускането на нови теми. ;D
jopeto:
Опала, благодаря за линка. Това е невероятно евтино :nyam: По сайтовете за авиомоделизъм цените са шесторниорни!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия