Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
22 Май 2012, 17:45:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на Fyut  (Прочетена 429 пъти)
fyut
Сделки: (10)
Sr. Member
Публикации: 456

H0 III&IV Epohe DR&DB_Sofia

Профил
« -: 28 Януари 2009, 12:42:04 »

Да се представя и аз, че някой от Администрторите, ще ме обвини в неспазване правилата на форума. усмивка Казвам се Любомир на 42 години, женен с две деца. Започва да ми прилича на автобиография за постъпване на работа. Ха-ха-ха!. С модели на влакове се занимавам от втори клас, когато баща ми донесе от тогавашното ГДР сет на ПИКО. Оттогава досега, с големи прекъсвания поради динамиката на живота, съм събирал различни модели основно от Пико, Шихт и Гютзолд /не знам дали го превеждам вярно/. "Виновници" за активното ми връщане към позабравеното хоби, естествено са децата  и Pavel 75 /Павката/. Да кажем, че колекционирам в 3 - та и 4 - та епоха основно, защото както казва щерка ми, "влакчетата имат личица"  Да!. Просто и на мен повече ми харесват. Сигурно съм старомоден  хитрец какво да се прави, но пък съм креативен. Ебаси модерната дума. Ще падна от смях!
« Последна редакция: 28 Януари 2009, 12:51:20 от fyut » Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2831

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #1 -: 28 Януари 2009, 19:02:46 »

Ееее,и аз да знаех такава думичка Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях!
Супер,радвам се на присъствието ти Одобрявам!
Хобито е много по-живо когато се споделя и от децата, Одобрявам!а когато се споделя и от жената...неам думи танц танц танц
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: