eurostar - значи така -тъпите американци са ти отговорили проформа(най-вероятно някой търговец , който работи в продажби , и хал хабер си няма от електроника

)но за всеки случай проверих нещата .А те "стоят"така:
- проблем със 60 Нz не би трябвало да имаш никакъв - нито ще загрява ,нито ще се повреди.
(малко офтопик-в момента фирмата ми произвежда битова техника точно за този пазар и тестването го правим през разделително-понижаващи трансформатори от 220V /
50 Hz на 110 V / също на 50 Hz защото 60 Нz няма от къде и да се получат в тези трафове!!!

)
Точно техните снимки съм показал по-горе!!!
Адреса на производителя на тези "адаптери" от 220 на 110 V е:
София , 7-ми км , първата бяла сграда , диагонално на новия хотел "метропол....." , зад ресторант "При братовчеда" , това е сградата на бившото "ЦИИТ".
На 4-ти етаж в дясно като слизаш от асансьора , дъното на коридора в ляво е магазина на фирма "Амета".
Тук приемат поръчките за трансформатори по поръчка.Търсиш Боби (той е шеф и изпълнител,жените почти нищо не разбират

)
Изпълняват я в рамките на 7-10 дни точно както си е пожелал клиента.
Цена според договоряне (което си е чист пазарлък),но е желателно да разбираш технически какво точно искаш , защото в противен случай цените стават "неконтролируеми"

тел. Не мога да ти дам , щото аз често минавам от там и не ми е трябвал.
Работното им време е стандартно - след 17 ще ги откриеш само ако имат работа!То тогава светят крайните прозорци на етажа от към Цариградско...
Ако имаш проблем - просто ми препиши данните на това което ще включваш (най - добре от ръководството за работа или в краен случай от етикета на гърба или дъното на апарата) и ще направя поръчката като предварително съгласувам с теб цената - устройва ли те просто , поръчвам , а ти ще си го платиш при вземането!