Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Сигнали
eurostar:
Жоро от Хоби-свят ме посъветва да си взема функциониращи семафори/светофори, но проблемът е, че не знам кои. Не знам кой къде, при каква секция се поставя (на влизане или излизане от гара, мост, тунел и т.н.т)
За удобство съм ги номерирал от 1 до 8. Може ли някой да каже кой къде се поставя?
EMPEROR:
Това и на мен ми е интересно... нека някой по-компетентен да се изкаже, че и на мен ще ми се наложи по някое време...
bdz43r:
Тези светофори се използват в немската Hp сигнална система, разпространена по немските железници.
1. Предупредителен светофор - слага се на някакво разстояние пред останалите светофори, за да предизвестява показанието им (в реални условия поне 1000м). Има три показания:
-Следващият светофор даден за прав коловоз - двете зелени светлини;
-Следващият светофор даден за отклонение с намалена скорост до 40км/ч - горната зелена с долната жълта светлина;
-Следващият светофор затворен, движение с готовност за спиране пред затворения светофор - двете жълти светлини;
2. Обикновен забранителен светофор с две възможни показания (червено/зелено) - може да се използва за изходен светофор от гара, когато влак преминаващ покрай него няма как да премине по отклонение на стрелка (заминаване от правия коловоз), също се ползва за блок-сигнал (ограждане на блок-участък от линията, където стрелки няма, включително ограждане на дълги тунели и мостове, но те рядко се ограждат със светофори);
3. Светофор, който може да дава показание "преминаване по отклонение с намалена скорост до 40км/ч" (зелена и жълта светлина едновременно), когато влакът ще премине по отклонение (кривата част) на поне една стрелка. Това показание предписва намалена скорост, но светофора може да дава и разрешително показание "преминаване по прав коловоз с максимална скорост" само с една зелена светлина, когато влакът ще премине по правата част на всички стрелки;
4. Аналогично на (3), но комбиниран с маневрен сигнал. При дадено разрешение за маневрено придвижване, свети само едната червена (иначе светят и двете) и двете бели светлини. Разрешението за маневрено придвиждане важи до следващия маневрен светофор.
5, 6 и 7 са същите като 2, 3 и 4, но комбинирани с предупредителен светофор за следващия сигнал. Когато са затворени (светят червено), долната предупредителна част изобщо не свети. И трите сигнала могат да се ползват, когато не е целесъобразно поставяне на отделен предупредителен сигнал за следващия светофор (например при малко разстояние между светофорите). Използват се и като входни светофори на гари, като предупредителната им част предизвестява за показанието на изходния светофор от коловоза, към който се движи влакът.
8. е същото като (3).
Повече за Hp сигналната система тук: - http://www.sh1.org/eisenbahn/shhp.htm
EMPEROR:
Много полезно! Много благодаря!
Vlado:
Все пак имайте предвид, че това са сигнали на чужда жп администрация и са абсолютно несъвместими с нашата жп мрежа, така че който смята да пресъздава българско не бива да ги ползва. Освен ако някак не ги видоизмени, което не зная как би станало.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия