Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Maerklin фалира
Сaprycorn:
Всъщност, Мерклин никога не наблягаше на детайлите, да не кажа, че съвсем ги нямаше! Предимството (ако се счита за такова) беше изцяло металната конструкция на моделите им, много удобни за игра на деца, дори да се изпусне на земята, трудно се чупи. От друга страна моделите на Мерклин се купуваха по-скоро заради ТРАДИЦИЯТА- след като дядото е имал влакче от Мерклин, то и внучето получава влакче от тази фирма! Но при сегашната конкуренция (почти всеки модел на Мерклин има алтернативен производител, при това много по-детайлизиран, и на доста по-ниска цена) мисля, че фалита на тази фирма е ЗАКОНОМЕРЕН!
Сaprycorn:
С огромен интерес изгледах филмчето за производството на Роко, и останах потресен какви грозни лелки сглобяват парните локомотиви, и как дилетантски ги хващат (с натиск)за тръбите!!! Сега разбрах защо локомотивите им пристигат с толкова много липсващи или силно деформирани части!
http://www.youtube.com/watch?v=WYDeEVRy6j4
Забележете как лелката държи 50-ката- с едната ръка натиска едновременно щангите и тръбите на котела, а с другата прави пръстови отпечатъци върху тендера!?!?!
lubomir:
Е, вероятно след това минават на пароструйка :pleasantry: за да свалят отпечатъците.
pach:
В каталога на Конрад за тази година ми направи впечатление , че фирмата навлизаше на американският пазар и с модели в Z !!!! :swoon:
И като се има в предвид , че 65 % от моделите представени в каталога им , са на Maerklin
се оказва май , че това им е лебедовата песен!!! ;D
Проблема май ще е , че във връзка с традициите (виж горното мнение на Сaprycorn ) , току виж взели ,че я опазили и възродили - европейците неси оставят традициите да умрат!!! :angry:
Така , че още е рано да се каже , дали ще остане мил спомен (за някой)... :)
CaLLlo:
Няма страшно, държавата ще спаси фирмата и всичко ще е наред. А за детайлноста Ясен е съвсем прав, бих добавил още "само" - големи реборди; големи бурми по щангите; големи луфтове по всичкото задвижване; ГОЛЕМИ зъбни колела по задвижващите колооси, които задължително са залепени за едното или другото колело, но така че да се виждат между спиците и да те нервят на максимум; ужасна ска между колелата; бръмчене което може да съперничи единствено на ПИКО-вското от времето на '60; груби куплунзи! Да се чудиш що чак сега фалира с всички тия недостатъци, а вместо това - държи най-големия пазарен дял в Германия!?! Това явно се дължи единствено на традицията и на инерцията. Освен това и почти всички други фирми взеха да предлагат AC-варианти на моделите си, с което явно подбиха и без друго доста поиздутите цени на фирмата и резултатите не закъсняха.
Имам един Мерклин-ски BR 81 и отдавна се каня да го направя на DC, но играта много загрубява, защото ще ми трябват голямо количество нетипични за хобито металорежещи машини - шепинги, стругове, шмиргели и т.н. Бе, железарска история!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия