ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Предложение

<< < (5/6) > >>

Adrian:
Предложение относно раздела "Продавам" :

Наистина е полезно като информация за цени , търсене и пр. запазването на приключилите продажби и търгове. Но както се усеща (Тониеми пръв сигнализира) , тези катинари почнаха яко да тежат на темата.

Възможно ли е да се направи тема "депо" , която да е закл. за коментари ? Там да се отделят приключилите сделки и при приключване на нова такава - да бъде премествана там ?

Така в темата 'продавам' да има само 'отворени' сделки .
В темата - 'депо'(архив) ще се съхраняват (достъпни за всички) 'затворени' сделки (всички мащаби + 'разни' накуп).

Мисля че това ще облекчи много функционирането .

Подобно облекчение може да се прилага и при теми над 20-30 страници ; да се заключват и да се отваря 'еди-кво-си. 2  / 3 / и т.н.".

Това се прилага в много форуми .

Voodoo:

--- Цитат ---Възможно ли е да се направи тема "депо" , която да е закл. за коментари ? Там да се отделят приключилите сделки и при приключване на нова такава - да бъде премествана там ?
--- Край на цитат ---

Съгласен съм на 100% с Адриан !

Vlado:
Мда, има логика в това! Ще го обсъдим.

EMPEROR:
На този етап, екипа от модератори преценихме, че няма да го правим.

pach:
Алооооууу , модераторите ... и ти хефе....що ме не запознаете с най-новата ни членка?!
 :yes: :lol: :haha: :spiteful: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

--- Цитат ---Последен член: Anutochka

--- Край на цитат ---

Рускинчетата в моделизма ако са така както и на пилона (пардон - перона)... :scratch_ones_head: :spiteful: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия