ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Предложение
Adrian:
Предложение относно раздела "Продавам" :
Наистина е полезно като информация за цени , търсене и пр. запазването на приключилите продажби и търгове. Но както се усеща (Тониеми пръв сигнализира) , тези катинари почнаха яко да тежат на темата.
Възможно ли е да се направи тема "депо" , която да е закл. за коментари ? Там да се отделят приключилите сделки и при приключване на нова такава - да бъде премествана там ?
Така в темата 'продавам' да има само 'отворени' сделки .
В темата - 'депо'(архив) ще се съхраняват (достъпни за всички) 'затворени' сделки (всички мащаби + 'разни' накуп).
Мисля че това ще облекчи много функционирането .
Подобно облекчение може да се прилага и при теми над 20-30 страници ; да се заключват и да се отваря 'еди-кво-си. 2 / 3 / и т.н.".
Това се прилага в много форуми .
Voodoo:
--- Цитат ---Възможно ли е да се направи тема "депо" , която да е закл. за коментари ? Там да се отделят приключилите сделки и при приключване на нова такава - да бъде премествана там ?
--- Край на цитат ---
Съгласен съм на 100% с Адриан !
Vlado:
Мда, има логика в това! Ще го обсъдим.
EMPEROR:
На този етап, екипа от модератори преценихме, че няма да го правим.
pach:
Алооооууу , модераторите ... и ти хефе....що ме не запознаете с най-новата ни членка?!
:yes: :lol: :haha: :spiteful: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
--- Цитат ---Последен член: Anutochka
--- Край на цитат ---
Рускинчетата в моделизма ако са така както и на пилона (пардон - перона)... :scratch_ones_head: :spiteful: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия