Ново предложение!!!
Макар ,че не е за администрацията , а по-скоро отправено към любезните колеги.
Драги колеги...съфорумци...не би било лошо , когато помествате тук във форума снимки на свойте макети , в един или друг раздел , да пускате и скица или план на релсовото развитие в същият този макет . В противен случай , се налага многократно отваряне и разглеждане на снимките ви , гадаене кое как , а пък и когато снимките не обхващат макета в план или не всички части от него , разгадаването на схемите на коловозите и овалите започва да прилича на гадаене на боб!!!
Да не забравяме все пак ,че тук сме хора с различни нива на развитие като моделист, като визирам най-вече начинаещите .Всеки един от нас е получавал информация кое и как се прави , най-вече с първоначално гледане и мечтаене , това как е станало и как ще си го направя пък аз и т.н.
Мисля , че по-коректно поднесена информация към снимките си е по своята същност , още едно помагало за начинаещи (то и напредналите има винаги какво да научат и да се плескат по челото , що не са се сетили ,че така става или и така може...

) които посещават нашият сайт и са също толкова сърцати като всеки един хобист по отделно!!!
------------------------------------------
Моля за горното предложение да се знае , че не се отнася към единственият индивидуален участник тук - GG1.
Знам за неговото желание за уникалност , така че това предложение не е отправено към него.