Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
Saruman:
Ами нали имаше една машина с номер 15.215, какво стана с нея? Да не е спряна и ако да, защо?
KRAKOMOBILA:
Спряна е от много време. Има достатъчно проблеми и в момента може да се каже, че е в по-лошо състояние от 15-47.
liro4605:
Тази 15 .47 доколкото знам последно е била ползвана за пароподаване в някакъв завод.Стояла е на закрито и затова е така запазена.
Също като таз тук,която "лоши хора" нарязаха.
Не съм голям фен на парата,но когато гледах парния багер как я зарежда,си беше ГЛЕДКА.Даже съм се качвал да му опъвам и ръчките при "бай Стоян Мръсницата" ;D За жалост и него при положение,че си работеше го нарязаха.
Парният локомотив подаваше пара за отопление на резервните стаи в депо Карлово.Личеше си кога някой стар параджия го подклаждаше (сигурно си е представял как катери някой баир :yahoo:) .В стаите не можеше да се стои от жега.
KRAKOMOBILA:
Това в Карлово беше 14-ка.
pach:
Тъй като разбрах, че това ще е първообразана на общозакупеният от приятели локомотив в НО, преправян от Васкопф в български, ще си позволя да цитирам извадка от книгата на уважавания инж.Д.Деянов. :hi:
--- Цитат на: инж.Димитър Деянов link=topic=1380.msg45413#msg45413 date=1282851838 ---БДЖ серия 15 както знаем е изцяло окомплектована от немски локомотиви от серия BR-52.
Конкретно този локомотив - БДЖ 15-47 е екс BR-52.4048 който е произведен през 1944 г. във Виенското предградие Floridsdorf , или по-точно във акционелно дружество "Wiener Lokomotivfabrik-AG". Има фабричен №17335 и официално е бракуван през 1993 г.
Локомотивът е влезнал за експлоатация като чисто нов заедно с още първите 84 броя като бъдеща серия 15 на БДЖ, в периода февруари-декември 1944 г. Явно взет под наем от немските железници във връзка с окончателното проваляне на стандартизационната програма в БДЖ от предишните години и като опит да се запълни липсата на парна тяга за нарасналите експлотационни нужди в БДЖ по време на Втората световна война. За експлоатацията му съответно е плащано наем на Германия до септември месец 1944г. след което същите суми са били превеждани на СССР до края на 1946 г. когато СССР позволява да закупим от него, подвижен състав
(вагони и локомотиви) останали в експлоатация като трофейни от немците на българска територия.
--- Край на цитат ---
Спомена се, че е бил експлоатиран в депо Плевен (или поне такава табела ще се сложи на модела), но поне аз не намирам за сега това от къде става ясно!?
Впрочем има и друго - неизвестната табела горе до прозореца и над хоризонталната дръжка под него на локомотивната будка, за сега също не е ясно точно каква е?
Подобна на почти същото място има и на БДЖ 15-66 от депо Варна, така че може би ще успеем да изясним и този въпрос.
Издирването на стари снимки както на немският локомотив, така и на вече нашия, ще е трудно, но може би ще успеем да намерим още информация по въпроса...
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия