Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
liro4605:
Малко от архива.Сори за качеството ама такава ми беше някога сапунерката,пък и никога несъм имал претенций че съм фотограф.
Само който е виждал това наживо,може да оцени гледката! :give_heart: :locomotive:
anubis:
Имам спомен, че някой ги правеше точно тия багерчета, мисля че Weinert. Някой знае ли точно?
Tramway:
--- Цитат на: anubis link=topic=1380.msg53501#msg53501 date=1296496537 ---Имам спомен, че някой ги правеше точно тия багерчета, мисля че Weinert. Някой знае ли точно?
--- Край на цитат ---
Аз знам точно: ЖПЗ "Георги Димитров" - София. Конструкцията е чисто българска и на модел точно тез багери никъде никога не са правени.
anubis:
Ето и една новина, идваща да ни покаже, че парната епоха не е съвсем приключила и с малко иновации може да се окаже алтернатива на традиционните двигатели.
http://novini.dir.bg/news.php?id=7930900.
Vlado:
Колеги, наближава 06-ти март, а доколкото зная тогава две групи с два парни лока потеглят в различни посоки да разглеждат България. Някой знае ли час на тръгване от гара София, посока и пр.?
Аз лично ще направя всичко възможно да ескортирам 05.01 до някъде (до гара Септември май), тъй че ако има мераклии, можем да го обсъдим тук. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия