Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (62/215) > >>

Tramway:
Например 16.01 работеше редовно по 24-та и 25-та линии до 1988г. Заводски маневри доколкото знам докъм 1990-91г.

liro4605:
От 1992г до 1995 съм пребивавал в познатото ПЖИ.Тогава парна машина в някоя от тез години обслужваше клона към гара Пионер.Коя беше тя?Мисля че беше мазутка.Тогава съм си викал тез са луди ;D Нали съм си заклет фен на ел. тягата  :yes:.Днес обаче немисля така.(нищо че това със фена пак е така  :haha:)

hristo:
Не съм сигурен, но между 1992г. и 1995г. единствената възможност е да са били или 01.23, или 26.26 на някое пробно пътуване до гара Пионер. Други тогава май вече нямаше в движение.

Tramway:
В тоз период нито 01.23, нито 26.26 бяха в движение, защото едни началници в дирекцията забраниха. Вероятно си виждал някоя 15-ка от студения резерв, щото ги палеха ежегодно и всяка една трябваше да навърти някакви километри, и ги използваха за развозване по клоновете.

liro4605:
 Направо ме "разби"!Като върна лентата назад наистина май лодка беше.Движеше се много често че даже и по ПДР работеше.Но не това е което ме "разби",а това че явно чисто читави машини са погубени.Какво ли се учудвам като аз лично участвах във ваденето на цветните метали от 04та серия(тез който бяха на гараж в депо КВ до към 1996-1997г) :resent: :resent: :resent:
А за парния багер там направо сърцето ме боли.Бай Стоян как си го потдържаше и работеше с пълна сила.И той замина.Днес може да е по частите на някой автомобил или к`во ли не.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия