Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (104/215) > >>

XRISTO:
Тони, няма майтап, виждал съм и людмилки и 55 - ци, както и от новите дезира, ама тоз мастодонт направо ми изглежда страхотно.А свирка на живо....свиркаше едно пронизително сопрано един  - два пъти и като наду свирката със все сила, народът направо подскочи по пероните.А колоосите са направо повече от впечатляващи на живо.Аз съм от височките, ама изправен до тях съм направо джудже, баси.Абе влюбих се наново със пълна сила във тези машини.Прав е  Tramway - друго си е 1:1!Ако бях Уорън Бъфет бих си направил една колекцийка без да се замисля.  :good:

Vlado:
Емо, голяма работа сте! Успех и в бъдеще в нелеката задача по опазване, възстановяване и експлоатиране на историческия ни тягов подвижен състав. Успех и наслука!  :clapping: :clapping: :clapping:

Tramway:

--- Цитат на: evrokoma link=topic=1380.msg59363#msg59363 date=1304959131 --- :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping:
Kарамбола  а мисли ли се по въпроса за следваща машина в депо Горна Оряховица :give_heart: :give_heart:

--- Край на цитат ---
Мислим разбира се. Можехме да направим 36.10 за нула време и почти нула пари, ама ни я измъкнаха под носа. Сега на дневен ред са 15.17, 16.27 и парния багер №35, който освен като атракция е много необходим за зареждане на машините с въглища.

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1380.msg59366#msg59366 date=1304961102 --- Tramway, забелязах те на средния цилиндър с твоите колеги на гара Ловеч, ама беше твърде зает и предпочетох да не ти досаждам.
--- Край на цитат ---
Бях са наврял между краката на девойката да я попритегна, щото карантиите й нови и улягат. Ама що не изчака да изляза от там и да поговорим? Ако беше истинска жена щеше дълго да чакаш, ама туй място не е от най-удобните за дълъг престой.

pach:

--- Цитат на: Tramway link=topic=1380.msg59397#msg59397 date=1305014300 ---... и парния багер №35, който освен като атракция е много необходим за зареждане на машините с въглища.
--- Край на цитат ---

:swoon: :swoon: :swoon:
На това нещо дали може да ми намериш и дадеш (копие разбира се)чертежите????
Искам да го направя на модел!!!
Ако стане  - от мен ще имаш едно голямо черпене !!!!
 :hi: :drinks: :hi: :drinks: :hi: :drinks:

Vlado:
Доколкото видях 16.27 е в Калояновец. Че става ли за възстановяване след години на припек и на практика никаква поддръжка (дали е консервирана на времето не знам)?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия