Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (145/215) > >>

misan:
 Точно е така. Влаков локомотив беше 99 6101 или 6102 ,а ролята на бутащ локомотив изпълняваше великана.  Изобщо филма беше много хубав ,имам го и които иска може да му го презапиша.

misan:
На първи юни ще има влак с 01-23 ,тръгване в 10 и 20 часа от Централна гара София. Както много пъти вече е правено,практически всеки може да пътува.

emilchaushev:
За Банкя ли?

Vlado:
Колеги, по информация от Железопътния форум, атракционният влак тръгва в 10,20 ч. от Централна гара София и след като направи пълна обиколка по маршрута през Илиянци, Яна, Казичене в 11,40 ч. би трябвало да спре отново на Централна гара, с което пътуването ще приключи.

Имам голямото желание да ви цитирам разписанието, но поради технически причини в Железопътния форум, засега не мога да го сторя. Все пак яко на някой му се отвори: http://rail.bulboard.com/, да гледа в раздела  за парните локомотиви (мисля че се казваше "Исторически тягов подвижен състав"), където в тема "Атракционни пътувания през 2013 г." е посочено цялото разписание на влака.

п.п. Брях, отвори се:

--- Цитат на: bdz43r ---ПО ЗАЯВКА НА БДЖ 'ПП' ЕООД ЗА ПЪТУВАНЕ НА ГРУПА ПО СЛУЧАЙ
МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО НА 01.06.2013 Г.СЕ НАЗНАЧАВА ПВ НР 10291
СФ-КЗ-РП МУС-ЯН-КМЦ-ИЛ-СФ ПО РАЗПИСАНИЕ, КАКТО СЛЕДВА.........

ПВ 10291 БДЖ-П 76 О/О ЛОК.01  1.06
----------------------------------
    СОФИЯ            -   : -   - 10:20
 60 ПОДУЕНЕ          7   : -   -   :27
    ИСКЪР            7   : -   -   :34
    КАЗИЧЕНЕ         6   : -   -   :40
    МУСАЧЕВО РП      9   : -   -   :49
    ЯНА              7   : -   -   :56
 40 КРЕМИКОВЦИ      11   : -   - 11:07
 60 СВЕТОВРАЧЕНЕ    11   : -   -   :18
    ИЛИЯНЦИ         10   : -   - 11:28
 60 СОФИЯ СЕВЕР      5   : -   -   :33
    СОФИЯ            6 11:39   -   : -

СЪСТАВ: БРУТО ТОНАЖ 100 Т
                 ЛОКОМОТИВ СЕРИЯ 01-23
                 СПИРАЧЕН ПРОЦЕНТ - 76 О/О
        ВЛАКЪТ Е ИЗВЪН ДОПУ.
--- Край на цитат ---

Vlado:
С известно закъснение 161 снимки от атракционното пътуване, провело се на Деня на детето - 01.06.2013 г. Не се учудвайте, че почти няма снимки на парната машина - посетил съм поне десет атракционни  и някак от самосебеси акцентът в снимането стана инфраструктурата по маршрута. Моля, обърнете внимание на последните снимки в албума - на тях 01.23 е "окичен" с доволно количество зеленина, но не направено от хора, а както някой се изрази - "вижте как Единицата е косила" в резултат на липсата на габарит по част от трасето около бившия МК "Кремиковци":

http://vkolev.snimka.bg/travel/atrakcionno-p-tuvane-na-01-06-2013-g.758651.30737496

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия