Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Усъваршенставане на модели for dummies ( ES64U2 )
ES64U2:
Приятел, къде отиде?
Да започвам ли аз? ;D
Не съм снимал подробно, защото има ръководство.
Снимка за спомен
Почна се..
Хубава кабинка.. ;D
Развивай...
чИстито ;D
ES64U2:
До последния детайл. :yes:
ES64U2:
--- Цитат на: piko1 link=topic=1386.msg19215#msg19215 date=1234173943 ---
стъпка 2 : да си изработим дръжки и разни други джунджурии
време е за хеви метъл братя :spiteful:
http://www.youtube.com/watch?v=3jwXQFFLSHo
необходими продукти :
1. клещи резачки
2. прави клещи
3. коаксиален кабел около 0.4/0.5 мм или кламер
4. пилички права и триъгълна
5. бързо съхнещо лепило
взимаме кламера или кабела каквото сме си избрали решем с резачките толкова колкото сметнем че ни е необходимо
след това огъваме до съответното положение и в двата края на материала след това с правата пиличка заглаждаме връхчетата
като се стараем и от двете страни да са равни и с еднаква дължина след като сме постигнали желаното и след напасване
залепваме със лепилото
повтаряме процедурата няколкократно и така
вече сме готови със модела и ни харесва какво сме направили
значи е време за една бира и малко почивка
--- Край на цитат ---
Не смятам, че ще стане добре с канаколит, дори няма да хване даже! Трябва да се пробият съвсеем малки дупчици, където телчето да влезе.
Pach има право! Кламера е прекалено дебел за мащаба. Аз ползвам малко по-тънка тел, която не знам от къде е изпаднала. :good:
piko1:
тук съмспоко просто малко работа имах :wacko:
piko1:
понеже колегата бе така добър да ми дари неговия жълтурко :pleasantry:
започвам да до правя машината оказа се че на първа кабина степенката леко я няма но това е проблем за начинаещи стендови моделсти аз нали съм кръстоска интересното е че полистерола е същия като тази на ревел и мога да я лепя със съответното лепило :spiteful:
ще си трябва и малко кит :spiteful: оказва се че матрицата на пико е доста добра като основа за доработка
все още разучавам терена и снимковият материал като цяло но сигурно до края на месеца ще е излязъл от ремонтния завод :sarcastic:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия