Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Усъваршенставане на модели for dummies ( ES64U2 )
piko1:
ох леле да ви кажа вчера се по забавлявах малко защото пиковци са решили да спестят от разшивката на Таури и трябваше да я правя сам
което не е много трудно само трябва един скраибер (моя сам си го изработих :blush2: ) :pardon:
сега идва големия въпрос аз съм решил да правя зълтурко в друг цвят но си нямам и на идея как точно
ако някой има идея за левиера моля да нправи профил в пеинт ето едно гифче което е готово за обработка
днес продължавам с работата като се прибра от работа :pleasantry:
piko1:
ох да забравих че все пак това са уроци
http://www.arcair.com/tnt1/001-100/TNT013_Scriber/TnT013.htm
това е един линк който ще ви запознае с скраибера и как се работи със него :im_so_happy:
мисля да си поръчам дръжките направо от тези на роко но мога и сам да ги изработя още го до обмислям
след малко ще пусна и снимки на лока от преди да смени депото
piko1:
това е новата примерна ливиера на локомотива скоро ще получа нова от създателя на Railcolor на който съм му много благодарен за помоща
и ето ги снимките на лока преди да попадне при мен
:dirol:
ПП май съм объркал контролната цифра...
piko1:
някой да има идея с какво да махна гадната боя по локчо ?
Der Hetzer:
Що ти е да я махаш, давай направо с новата боя отгоре, а ако те е страх и мислиш че няма да се справиш - дай го на Тониеми да ти го боядиса :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия