Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
turboto:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1410.msg65860#msg65860 date=1317997119 ---turboto - така представени нещата очакваш "Браво" ли да чуеш ? По-скоро ще изкарате белята на някого - или сами ще се вкарате в такава беля. Май не разбирате нещата колко са сериозни и се опитвате да "си играете на железница" - което е опасно. Не ви стигнаха белите дето станаха по теснолинейката.... продължавате да барникате и да се бъркате където не ви е работа вместо да си вземете поука.
--- Край на цитат ---
Красене мисля че се познаваме сравнително добре за да пишеш по-горното?!!!
На теснолинейката бил ли си на мястото на инцидента, или поне чел ли си показанията? - питам те в прав текст защото аз имах и имам възможността да ги чета.
П.С.
1. Аз какво очаквам е моя работа, но определено не очаквах тази безмислена реакция от Теб!
2. ай обади се да идем до гаража да пощракаме че тъста се пенсионира и не знам още колко ще можем да влизаме безпрепятствено там :)
KRAKOMOBILA:
Достатъчно добре съм запознат със случая, както и други случай на потребители от въпросния форум - катерили се по стълбове за КМ, светофори и т.н.т. По този повод ти го казвам... с най-добри чувства. Просто както се казва "си прескачате сянката". Не визирам теб, а гореспоменати лица и техни приближени.
turboto:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1410.msg65863#msg65863 date=1317997684 ---Достатъчно добре съм запознат със случая, както и други случай на потребители от въпросния форум - катерили се по стълбове за КМ, светофори и т.н.т. По този повод ти го казвам... с най-добри чувства. Просто както се казва "си прескачате сянката". Не визирам теб, а гореспоменати лица и техни приближени.
--- Край на цитат ---
Знаеш че откакто съм там, късам глави и изцепки почти не е имало. Но никои не е застрахован от тях.
Разводнихме темата, мод ако реши да поразчисти което сметне за необходимо
ВИЖ т. 2 на ПС в предния пост и да свършим нещо градивно.
П.С.2 За да не пускам пореден безмислен пост
Федя грам проблеми нямаме с Красен и грам не сме се разгорещили (може би ако не го познавах бих припалил въпреки че много рядко го правя) Само ще кажа че имаме уговорка да снимаме разни неща на разни места до които имам достъп :haha: пък Вие си правете изводите дали сме се разгорещили или не :)
choveka_vlak:
Кракомобила и Турбото съвсем безмислено се разгорещиха без да припознаят основната идея а тя няма нищо общо с управляващите и минали правителства. ОЧЕВАДНО е че който се докопа до мекия стол високо горе в Сф, без значение къде е, забравя за два дни от къде е дошъл!. Но Господ ще ги спомине рано или късно!, като гледаме само забравата им!, мисля че е неизбежно!. Няма такъв който да не си е намерил "майстора". Всичко с времето си... А това което се прави в лок-форума (отностно възстановяването на локомотив какъвто и да бил той е много трудно да се проумее от някой самозвани люде!. Да ОЧЕВАДНО Е, че в момента железницата се разсипва с часове!, не не ни набърквайте радетелите, в този фарс!... :angry: :angry: :angry:
Loco-motion:
Разбирам. Но от това, което прочетох излиза, че това е организация, занимаваща се с железницата като цяло, основавайки се на ентусиазма на членовете си. А аз ви говоря за такава, концентрирана изцяло върху интереса на пътниците, като неправителствена организация за защита на потребителите на железниците. Предвид по-малките размери на транспортния сектор в България може да да е разделена на две между пътнически и товарен транспорт и комбинирана за автобусния, железопътния, авиационния и таксиметровия транспорт, ако ще и едно бюро за оплаквания относно туризма може да се включи. Такива външни корективи са много важни в белите страни.След като при нас няма нищо подобно, как очаквате някой да вземе интересите на пътниците на сериозно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия