Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
Best Ripper:
За катастрофите и издънките по ЖП-то има цяла книга.. всякакви катастрофи и аварии.. Пропаднали влакове заедно с фермите на мостовете, взривени и излетели парни котли... В соц време голяма част от катастрофите, особено по-леките, се премълчаваха - при социализЪма такива "капиталистически" издънки не ставаха! А в сегашно време изобщо не знам как се минава по тънката лайсна без катастрофи, предвид ужасното състояние на релсов път, подвижен състав и квалификация на персонала! :dirol:
KRAKOMOBILA:
Каква е таз книга - как се казва ?
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3179.msg59496#msg59496 date=1305145319 ---Каква е таз книга - как се казва ?
--- Край на цитат ---
Каква книга ?
... става въпрос за катастрофите в БДЖ!
Best Ripper:
Довечера или утре ще ви кажа как се казва... Лично съм я гледал. Не помня годината на издаване, не е скорошно издание, но я има... Да, Пламене, точно за катастрофите по БДЖ...
XRISTO:
Четох такава за големите влакови катастрофи и накрая имаше и българските изцепки, мисля.Направи ми впечатление каква мърлявщина е царяла в американските железници и какви нелепи катастрофи с огромен брой жертви е имало. :yes:
Взех я от библиотеката, ама не помня как се казваше. :blush2:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия