ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Tramway
pach:
--- Цитат на: luci link=topic=1414.msg34918#msg34918 date=1265096606 ---Tramway, man! Ти не си човек бе! :) къде съм тръгнал и аз барабар Петко с мъжете! :yahoo:
Аз може-би ако някой ме е питал на времето, като по- мъничък сигурно съм щял да поискам да съм нещо като теб сега :) Макар слабост да са ми Дизеловите машини, незнам що... останало ми е от зяпането по гарите.
Като малък живеех почти в центъра на София и имах привилегията въпреки това да съм между Гаража Христо Михаилов и една много странна Гара Сердика "минаваща" под "мостът на Руски паметник". Като така се раздвоявах между Мждународните рейсове Шкода и Мерцедес, Лукс-такситата - Сивите Волги и Дизеловите машини. Колко съм се возил до околовръсното, най-незаконно с другите деца ехеее... Но парни машини нямаше :( защото много са пушели, като за в градът май :(
ех.. :)
--- Край на цитат ---
Браво бре!!!
То в нашта махала си бил - сега ще излезне че сме набори или съученици!!!
С още един от нашта махала се намерихме тук в този форум, щото той сега е чак в Сан Диего -САЩ, ама махалата си е махала (даже има спец.тема за гара Сердика и ще се радвам да се включиш в нея).
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия