ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Tramway

<< < (7/8) > >>

Adrian:

(Rollin stones > out of home > out of the planet)

Alex:
Благодаря, момчета Аз искам, но както каза трамвай Google превод може да направи понякога много странно преводи, които могат лесно създава недоразумения специално с технически детайли, които се опитвам да се избегне, защото от това.
Така че всеки, който чете моите "постове" моля те "няма да ги твърде сериозни.  :drinks:

Thanks guys I will, but just as tramway said google translation can make sometimes very strange translations which can easy creates misunderstandings specially with technical parts, which I try to avoid because of that.
So everyone who reads my "posts" please don`t take them too serious.  :drinks:

Tramway:

--- Цитат на: Alex link=topic=1414.msg22641#msg22641 date=1238798232 ---Благодаря, момчета Аз искам, но както каза трамвай Google превод може да направи понякога много странно преводи, които могат лесно създава недоразумения специално с технически детайли, които се опитвам да се избегне, защото от това.
Така че всеки, който чете моите "постове" моля те "няма да ги твърде сериозни.  :drinks:

Thanks guys I will, but just as tramway said google translation can make sometimes very strange translations which can easy creates misunderstandings specially with technical parts, which I try to avoid because of that.
So everyone who reads my "posts" please don`t take them too serious.  :drinks:

--- Край на цитат ---
Alex, don't worry for translation - this is what Google can do. Any complaints to be directed to Google Inc.
Just write in English and below the text add the Google product.
Some of users understand English (even I try so) and in case of difficulties in translation will help.

Алекс, не са притеснявай за превода - толкоз може Гугъл. Всякакви оплаквания да са отправят към Google Inc.
Просто си пиши на английски и под текста добавяй Гугълския продукт.
Някои потребители разбират английски (даже и аз са опитвам) и в случай на затруднения в превода ще помагаме.

zhivko88:
Леле човек паднах под масата след като прочетох историята ти и видях снимките ти.  :blink:  :hi: Ти отговори на всичките ми детски мечти като машинист, който си обича влаковете особено пък парните локомотиви  :give_heart:. Много бих искал да ме информираш кога има атракционен влак колкото се може по скоро и ако може ти да си машиниста най - добре  :give_rose: , защото много искам да се запозная с човек като теб !  :buba: :fan: :umnik: Също тъка в момента и чета книгата на инж. Д. Деянов за железопътната мрежа в България 1866г - 1975г. и на този човек се възхищавам супер много!

luci:
Tramway, man! Ти не си човек бе! :) къде съм тръгнал и аз барабар Петко с мъжете!  :yahoo:

Аз може-би ако някой ме е питал на времето, като по- мъничък сигурно съм щял да поискам да съм нещо като теб сега :) Макар слабост да са ми Дизеловите машини, незнам що... останало ми е от зяпането по гарите.

Като малък живеех почти в центъра на София и имах привилегията въпреки това да съм между Гаража Христо Михаилов и една много странна Гара Сердика "минаваща" под "мостът на Руски паметник". Като така се раздвоявах между Мждународните рейсове Шкода и Мерцедес, Лукс-такситата - Сивите Волги и Дизеловите машини. Колко съм се возил до околовръсното, най-незаконно с другите деца ехеее... Но парни машини нямаше :( защото много са пушели, като за в градът май :(

ех.. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия