Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Специално за модулистите в този форум!!!

<< < (2/3) > >>

pach:
Добре , да влезе следващият! :yes:
Интересно , бях дал опцията да се види резултата от тази анкета , след като свърши , а форума показва и междинните резултати на целият свят (дори без да си регистриран се вижда).  :dirol:
Да се надяваме ,че е бъг на софтуера , а не модераторска намеса!

ПП.Хм,оправих го през редактиране на анкета ,та поне от света се скри!!! :diablo:

spas_tf:
Аз гласувах вече май бях N5 , но както и да е. Аз съм "ЗА" на 200 % ! :victory:

pavel75:

--- Цитат на: Жоро link=topic=1416.msg19908#msg19908 date=1235142849 ---Аз съм "ЗА". Излишно губене на енергия и време е да преокриваме нещо, което в други страни е стандарт. Хората са се сблъскали с достатъчно проблеми и са намерили решение за тях. Да не се ползва техния опит е направо несериозно.

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1416.msg19904#msg19904 date=1235134924 ---но какво ще правим с готовите модули, които бягат от стандарта?

--- Край на цитат ---
Кои точно имаш в предвид и за къде точно бягат от стандарта?

--- Край на цитат ---
Не съм сигурен, но някой май беше казал, че разположението на релсите не като за двупътен при ФРЕМО. Но пак казвам не съм сигурен.

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1416.msg19966#msg19966 date=1235376845 ---
--- Цитат на: Жоро link=topic=1416.msg19908#msg19908 date=1235142849 ---Аз съм "ЗА". Излишно губене на енергия и време е да преокриваме нещо, което в други страни е стандарт. Хората са се сблъскали с достатъчно проблеми и са намерили решение за тях. Да не се ползва техния опит е направо несериозно.

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1416.msg19904#msg19904 date=1235134924 ---но какво ще правим с готовите модули, които бягат от стандарта?

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---
Не съм сигурен, но някой май беше казал, че разположението на релсите не като за двупътен при ФРЕМО. Но пак казвам не съм сигурен.

--- Край на цитат ---

??????????????????????????????????????????????????????????????
http://www.miba.de/morop/nem112-d.pdf
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Та за кое разстояние говориш?????????????????????

До кога с тия махленски клюки и изпълнения - някой беше казал...ми не знам къде стана на въпрос.... ма къде е тая тема.....имаме ли нещо по стандарт.......как така  е с това...........
защо...кога....

Има си теми , който са си ключови и всеки който ги е прочел поне един път , е в час ....
останалите просто са несериозно отнасящи се към модулите .....
Почва да ми омръзва вече....в края на крайщата аз съм в ТТ и направих (още го правя) един модул само заради общото дело .
Но почвам да се питам вече - а има ли такова общо дело въобще?

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=1416.msg19971#msg19971 date=1235384167 ---
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1416.msg19966#msg19966 date=1235376845 ---

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---

??????????????????????????????????????????????????????????????
http://www.miba.de/morop/nem112-d.pdf
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Та за кое разстояние говориш?????????????????????

До кога с тия махленски клюки и изпълнения - някой беше казал...ми не знам къде стана на въпрос.... ма къде е тая тема.....имаме ли нещо по стандарт.......как така  е с това...........
защо...кога....

Има си теми , който са си ключови и всеки който ги е прочел поне един път , е в час ....
останалите просто са несериозно отнасящи се към модулите .....
Почва да ми омръзва вече....в края на крайщата аз съм в ТТ и направих (още го правя) един модул само заради общото дело .
Но почвам да се питам вече - а има ли такова общо дело въобще?

--- Край на цитат ---

Горното не можах да го проумея. За никакви клюки и изпълнения не говоря. Просто споделих за нещо което бях дочул, като изрично писах, че не съм сигурен. Когато е ставало дума за това също може да е било въпрос. Не бях сигурен за това питах. Ако знаех нямаше да питам. Винаги съм смятал, че тук е място да се питат за такива работи, а просто какво обвинение получих направо се разбих. Нямам думи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия