Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Българската песен на Евровизия
Сaprycorn:
Извинявам се, че пускам нещо, което е много далече от хобито ни, но ми е много любопитно да чуя вашите мнения за песента на Красимир Аврамов-човека-глас, която ще ни представя на тазгодишната Евровизия!
Coltrane:
Поне ако знаехме къде да я чуем, за дадем мнение!!! :clapping: Въпреки че, Човекът Глас, не е от най-любимите ми музикални персонажи персонажи! :pardon:
mill:
Това момченце преди като завиеше ...точно ми избиваха чивиите,така ми действаше.Не знам къде се е драло и е...о в Америка,ама това си е велик позор.
Не си мислете,че някой различен от руснак ще спечели в Москва,ама ние с резил тръгваме още от тук :angry: :nono:
Coltrane:
Браво!!! Нещо такова исках да кажа и аз , ама не ми се получи от първи път!!!! :haha:
Сaprycorn:
Това беше някакво много "art" изпълнение, толкова фалшиво, че няма накъде! Но бях много впечатлен от изявлението на изпълнителя, че "оттук нататък държавата и правителството трябва да подкрепят тази песен"!!! Това именно изявление буди у мен всякакви размисли.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия