Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Българската песен на Евровизия
Adrian:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1429.msg20294#msg20294 date=1235807535 ---Адрианеее, не се скатавай, музикантино... Що си траеш? :spiteful:
--- Край на цитат ---
За колеги ии добро или ...нищо !
Личното ми мнение : имаше поне 3-4 по-добри парчета да ни представят пред света. За съжаление наричат нашият бранш "шоу-бизнес" - втората част от определението говори само-по-себе си :fie:
Vlado:
Чак сега я изслушах цялата песен на живо... МНОГО ФАЛШИВО БРЕ, КРАСИ! ЛЕ-ЛЕ! Вие като скопен. Иначе харесвам фалцетно пеене ама поне да нацелваше момъка тоновете... Изненадам съм, защото съм чувал много за него и все хубави неща - голям гласов диапазон, неоспорим талант... и не мога да си обясня това изпълнение, защо се получи толкова слабо? Но най- не мога да си обясня високото, даже стряскащо слушателско одобрение - бива 20, 30 % ама пък това дето се получи ми се струва доста съмнително. Даже "доста" е мека дума за случая. И веднага се сещам за група "Каффе" и скандала с техния избор за Евровизия навремето. Така и съмнението за машинация си остана, както ще се случи и с тази песен, уви. :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия