Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от по-неизвестни месингови фирми
Сaprycorn:
Не знам защо, но при теснолинейките като че ли повече се раздават фирмите! Гледам и Weinert теснолинейките по-добре ги изпипват!
Сaprycorn:
От "месинговите" фирми все по-често поглеждам тук: www.westmodel.de/Modelle/Sperre/Neuheiten2007/neuheiten2007.html
макар, че не съм виждал на "живо" техни модели, изглеждат много добре на снимки. Произвеждат няколко много интересни серии като BR37, BR72, BR90, много голям асортимент от стари електровози и други интересни нещица.
CaLLlo:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1431.msg20152#msg20152 date=1235598259 ---От "месинговите" фирми все по-често поглеждам тук: www.westmodel.de/Modelle/Sperre/Neuheiten2007/neuheiten2007.html
--- Край на цитат ---
Тая нахална фирма си позволява да прави 2 от най-любимите ми машини и като гледам няма да издържа дълго ...
На сайта намирам и pr. T15 (BR 9470), за която писахме наскоро - 22 бройки изчезнали между 23 и 25 г.:
Сaprycorn:
Както пише в дебелите книги, този T15 е изпълнен по системата HAGANS, но не знам точния принцип на действие тук. Някакво много странно преплитане на щанги, но коя как и защо?
Adrian:
много странен лок
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия