ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Много грозна и срамна случка.
toniemi:
И аз познавам един такъв "специалист",но той няма компютър.Пламен го познава ;D
Сaprycorn:
Наистина ужасно неприятна история! Но мисля, че е редно да се назове човека! Аз не бих искал да имам контакти с него! Не мога непрекъснато да преглеждам списъка с членове, дали няма изтрита регистрация.
Coltrane:
Наистина, тази постъпка е толкова дребнава и подла, че ако чакаме подобен персонаж да се афишира сам, е повече от видно, че няма да го дочакаме. :nono: Така че: Иво, дай ни името!!
XRISTO:
Give the name! :spiteful:
j.k.kolev:
Всъщност кой е дал локомотива на третото лице и защо? Губи ми се логиката. Купувача го взима, предполагам го пробва макар и за малко все пак са минали два месеца и всичко е ОК, лока е практически нов нали така? После го дава на някого неизвестно защо и видимо машината се прецаква, обаче купувача се обръща към продавача с обвинения, че лока е повреден знаейки, че има и друга намеса междувременно.....????? Защо не обвини директно "майстора", а въобще те занимава тебе?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия