Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

ROCO MultiMAUS 10810

<< < (6/20) > >>

IKAR:
Готово. Пламене, ти също можеш да го видиш на мейла си. Който няма възможност за сваляне, да казва.

pavel75:
Качих на ftp сървъра изпратеното ми от IKAR преведено ръководство.

ftp://82.103.112.145/

pach:

--- Цитат на: IKAR link=topic=1457.msg42848#msg42848 date=1276868200 ---Готово. Пламене, ти също можеш да го видиш на мейла си. Който няма възможност за сваляне, да казва.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1457.msg42849#msg42849 date=1276868988 ---Качих на ftp сървъра изпратеното ми от IKAR преведено ръководство.

ftp://82.103.112.145/

--- Край на цитат ---

:hi: :hi: :hi: :good:

Свалено и отпечатано...сега ако не си бях гръмнал дешифратора... :blush2:
Но пък ще го проверя в НО ... :spiteful: !!!
Поздрави!
 ;D ;D ;D

mopcku:

Здравейте,

едно питане за мишката - пристигна ми стартовия сет на Роко в ТТ с Людмилата. Очаровам се от това що е е цифрово управление  ;D
разбрах какво са CV, може ли да се задава времето, за което да се движи локомотива и след това спре, да стои неподвижно известно време и пак да тръгне  ;D
или май искам прекалено много от мишката...

поздрави

иво

pach:
Не ...това се прави от други устройства или в крайна степен от компютърните програми!
Сорииии... :pardon:
Теоретично има една възможнаст, но никой не я прави, пък и тя е силно ограничена, защото е за други функции, тоест има начини да се изнасилят нещата , но не е прието да се прави чрез програмиране от мишката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия