Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

ROCO MultiMAUS 10810

<< < (10/20) > >>

zazo:
Човека пътува напред назад доста, като постигне някакъв напредък сигурно ще пише, що трябва да се "хапем" за щяло и нещяло.

widowmaker:
А защо го категоризираш като "хапане"?
Съвсем малко критичен тон не е навредил на никого.
На доста хора тук много им е паднал трешхолд-а и подскачат и за най малкото нещо...
Гроздан съвсем правилно го е написал - да напише две думи, все пак той (и всеки един от нас)
не е длъжен да знае графика на всеки, нали?

zazo:
Тоя "трешхолд-а" не е от нашата махала. Иначе прага ми на търпимост е висок.

n_sirakov:
Колеги извинявайте, но наистина пътувам често и току що се прибрах утре първо ще разтоварвам след това товаря и като се прибера ще изчета и пробвам всичко което ви е дошло на ум БЛАГОДАРЯ предварително на всички които са се опитали да ми помогнат :hi: :hi: :hi:

G_GROZ:
Не съм искал никого да хапя, нито критиката е персонално към колегата Сираков. Просто призовавам, когато някой постави проблем, темата да се изчерпва максимално и така да има полза от нея. Конкретно използвах случая за да обърна внимание. Иначе форума е пълен с недовършени теми и недоправени експерименти и то по вина на питащите. Така и знаещите губят желание да отговарят. А нали целта е да си помагаме и учим един от друг :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия