Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

мащабната скорост

<< < (2/5) > >>

Vlado:

--- Цитат на: xpp1969 link=topic=147.msg807#msg807 date=1198305845 ---
--- Цитат ---За какво ти е да ограничаваш моделната скорост?
--- Край на цитат ---

Защото съм с аналогово захранване,което не е много-много автоматизирано и по него се движат едновременно няколко различни лока.Сещаш се,че не може един експрес да се движи със скоростта на товарен влак,а пък да не говорим ако са от различни епохи.

--- Край на цитат ---
Това наистина е довод! При аналоговото нещата стоят наистина по коренно различен начин. Аз вече съм леко глезен с това дигитално (там такъв проблем няма), а както знаем "ситият на гладния не вярва" та затова без да помисля изказах горното мнение. :)

XRISTO:
Ами не мога да отделям за влакове чак такива средства,че да се аналогизирам :
-първо съм от провинцията,а както е известно тук заплатите са доста по - ниски и цените по магазините доста
  по - високи отколкото в София и другите големи градове.
- второ съм семеен и доста от средствата отиват за семейството.

...та за хобито остават трохите.
Ама все пак не е ли възможно с някакви по - яки резистори да ги "скопявам" откъм скорост?Моля,някой ако си е правил подобни експерименти - нека сподели.

emilchaushev:
Здарвейте,
Аз съм с аналогово управление. Направил съм си 3 независими кръга на макет, по което карам 3 композиции. Приложил съм следната схема за захранване:
1. Трафа мие с регулиране, но съм го оставил на MAX.
2. От трафа всеки кръг минава през реверсивен ключ за промяна на поляритета към релсите, респективно посоката на движение.
3. На всекки кръг съм поставил по един регулатор (който напрактика е променлив резистор) на FLIESHMANN- 6954.

Така всеки кръг си е със собсвена скорост, която регулирам от регулатора (или както му е името).
Аз лично предпочитам моделите да "пъплят". Високите скорости винаги са нереални и грозни при мащабирането поради радиуса на кривите.

eurostar:
Аз съм изчислил, че при 100 км/ч в мащаб N влакът трябва да измине 10.4 метра за 1 минута или 1 метър за 5.76 секунди. Така си определям мащабната скорост. Като знаете каква скорост развива прототипът, можете да прецените как да го карате.

За НО би трябвало да е горе-долу два пъти повече - тоест, около 20 метра в минута (за 100 км/ч).

jopeto:
Има отговор на задаката: Видях го в един немски сайт. Човека си беше направил тахо-вагон сам. понеже аз съм фен на такава джаджа се поинтересувах. В каталогче на Конрад има такъв  с километраж от велосипед.  Той е програмируем и мери средна, максимална V ,  изминаат пробег, време и тн.  Чичката беше използвал обикновен вагон и просто забил магнитче на колелото  и датчика. Да спомена че е в мащаб HO. Та беше  написал формулката:   d - диаметъра на колелото на вагончето което ползва.    d x 3.14 x 87 / 2       където  87 - е мащаба  HO ,  за ТТ ще е 120 и тн.   Формулката важи за всички километражчета. има такива за по 10 кинта. Но при мене се яви проблем в изработката, километража е много голям за моя мащаб и не може да мине през порталите на тунела.  ;D ;D ;D   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия