Предварително заявявам , че не търся нито скандала , нито каквото и да е друго , освен напомняне на колегите тук , за коректност , и на админите за бъдещи стълкновения с подобни дилеми.
Станалото , е станало , така че го давам само и единствено за пример!
...не сме ибей все пак и се разчита в някаква степен на съвеста на хората да не злоупотребяват.
Това имах предвид и аз , само че не на съвестта на хората , а на колегиалността на съфорумците.
Мисля, че това дали покупко продажбите отговарят на изискванията е работа на модераторите, а не твоя. Ако след като е предупреден и вече е оставил контакти и чак след това имаш проблем с комуникацията с другия човек, чак тогава можеш да му напишеш "Лоша комуникация" и да му сложиш неутрален или негативен вот. Така правят хората по света и у нас (пак визирайки eBay). В eBay обаче има отделни 5 графи за гласува, "състояние на стока" "комуникативност" "доставка" и т.н., които неща при нас няма.
Лъчо пределно ясно ми е , че това е ваша работа , но не съм го изказал ясно (в момента на ядът си) и те така...
Любо , твоят пример е за някакъв си имагинерен "обявител" , който ако иска да прави някаква сделка тук , дори и да не разбира какво продава , ще е коректен , ако прочете изискванията на админите и се постарае да ги изпълни!!!
Пък и в твоя случай поне ще има снимка , та пак ще схванеш за какво става на въпрос.
И аз все си мисля ,че като се пускат обяви за продажби , се проявява и някаква заинтересованост - тук едно голямо изключение проявяват КРАСИМИРТ - за справка виж техните "продажби" , извинения и обещания - резултата в техните обяви си е един и същ вече година и половина,та просто се чудя за търпимоста към тях проявявана от някой хора...
Ама това е друга бира ...

Обаче когато такова отношение се проявява от наш отракан съфорумец , за какво става въпрос ???
И за да не бъда голословен ще бъда принуден да направя следният цитат:
Продава се декодер DCC .Нов декодер изпробван е само дали работи.
Нова Цена 54 лв .
За контакти: nedialko3@abv.bg ,лична, GSM 0887851857
« Последна редакция: 28 Февруари 2009, 11:54:06 от Tatcho »
Голяма информация се съдържа тук - само цветът на платката не е обявен !!!!!!!

Следва повече от 26 часа по-късно:
Can you please tell from which manufacturer and which type?
Zimo, esu?
Thanks in advance.
и аз се включвам тук (макар че се изложихме и пред Alex) като се интересувам от допълнителна информация (що ли ми трябва , та горе всичко си е казано!?!?!

)
още поне 36 часа по-късно след Аlex!!!!
Бъди така добър и дай повече данни - инак не е коректно , аз знам поне 100 декодера !
Ти кой точно продаваш????
и темата умира дооо...
Hi Pach,
It is Roco decoder 10746 which is the same as:
LokPilot Basic DCC+DC, with wire harness 88mm and 8-pin DCC plug (NEM652)
Esu article number 52690
http://www.esu.eu/en/products/lokpilot/lokpilot-basic-v10/
когато не
продавача , а евентуално
купувача ми отговоря от колегиалност ,
каквато всъщност продавача
не проявява.
и финал !!!
Продаден
само четири минути след Аlex , тъй като сделката явно е извършена , без да се обърне внимание на моите запитвания!!!
Е , за каква колегиалност , и за каква коректност става въпрос????
(въпроса е риторичен - станалото станало , но нека админите помислят как ще се справят с подобни проблеми за напред???

)