ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Система за оценка
fyut:
:angry: Хайде да си гледаме ХОБИТО!!!!!!!!!! Какво ще кажете!!!!!!!!!!!!! :diablo: :diablo: :diablo: Нещо ми писна!!!!!!!!!
Жоро:
Лъчо, ясно е,че си афектиран и това си личи от правописните грешки в последния ти пост. Ако не бяха те, нямаше да се обаждам.
И аз като бързам и не оглеждам всеки мой пост има куп изпуснати букви и препинателни знаци. Ти и модераторите можете, при желание да коригирате такива грешки, другите участници във форума обаче нямаме тази възможност или доколкото правилно съм разбрал поне не след час- два. Не съм за изтриване на мнение или тема, а само за възможност за граматическа корекция. :victory:
П.П.Докато проверявах написаното, си открих поне 4 изпуснати букви :blush2:
EMPEROR:
Жоро, в момента можеш да си редактираш мненията и следващата година, ако пожелаеш. И това беше написано 1000000000001 пъти. Затова сме афектирани и нервни вече, защото повтаряме едно и също по 100 пъти. В момента ограничение във времето за редактиране НЯМА. Ако след време проима, то ще е достатъчно, за да можеш да си огледаш поста 10 пъти, да го преправиш 10 пъти и да го допълниш 10 пъти. При всички останали форуми, в които съм регистриран е така. Някъде ограниченията са 5 минути, което и на мен ми се вижда малко. Пак повтарям, в момента НЯМА ограничения, а ако се появят, те ще са достатъчни, за да можете спокойно да си редактирате или допълните поста. И по тази тема спирам, защото се изписа едно и също нещо достатъчно много пъти.
Жоро:
Добре бе, мен! Сори :blush2:
EMPEROR:
Поясних за последно, не съм се карал. Ама с това "мен", вчера се сетих как ебаваха Фънки по Мюзик Айдъл, както и за "ленивия език" :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия