ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Система за оценка

<< < (2/12) > >>

EMPEROR:
Който намазал, намазал... от сега нататък на чисто  :haha: :lol: :lol: :lol:
Това с кръга на шегата разбира се. Но да пред "закона" всички сме равни, затова заслужаваме еднакво отношение. Няма привилегии, за да са възможно на честни нещата. Който и до момента е реализирал повече продажби, съм сигурен, че ще продължи и напред така и няма да има голяма разлика от един момент нататък :)
Со здраве  :drinks:

XRISTO:
Като се замисля, това нововъведение няма само да ни предпазва от недобросъвестни търговци и мрънльовци - купувачи, но и ще ни кара при евентуална сделка да постъпваме с повишено внимание, тоест купувайки да премислиш всички плюсове и минуси, с ясното съзнание, че ако стоката не ти хареса, но отговаря на описанието, то не можеш да речеш: - На си ти куклата, дай си ми парцалките!Това би довело до негативен вот на търговеца.От друга страна пък самият търговец внимателно ще описва дефектите и евентуалните недостатъци на модела, ще е внимателен с опаковането и точен с доставката, защото нито той - нито пък купувача ако са редовни членове на форума ще рискуват да си "навлекат" негативен вот.  :good:

spas_tf:
Аз съм ЗА да започнем на чисто. Радвам се ,че има хора които са оценили коректноста , но щом всичко е ок поне за мен няма значение каква оценка съм имал до тук. Ще внимавам да остана отличник в бъдеще!  :im_so_happy:

Voodoo:
Евала за системата.  :good:

pach:
 :diablo: :diablo: :diablo:
Адски съм гневен , така че после да няма някой не разбрал и обиден!
Не знам какво ще правят модераторите , но аз ще давам отрицателна оценка на всеки който качи тук обява за продажба с непълни данни!!! :angry: :angry: :angry:
Считам , че след многократните предупреждения на админите , както и подканянията от колеги в този форум , все още са се появявали обяви за продажба от типа:
"продавам такова от онакова - в мащаб НО" :fool: :fool: :fool:

Повода за моят гняв е една минала (за късмет на продавача  :angry:) обява за продажба.
Искал съм данни , които не се появяват цели пет часа , след което (и то от друг колега) обявата е допълнена и познайте - стоката е продадена в следващите 4 (четири) минути!!!
 :diablo: :diablo: :diablo:
Просто това е върха на неколегиалността ,проявена от продавача!
Пак казвам , ще давам отрицателни оценки (а ако не мога , тъй като не винаги ще участвам в сделката) ще скандирам в този форум тъпотата на пусналият непълна обява!!!
Да не се сърди някой мързел после!!! :diablo: :diablo: :diablo:
 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия