Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (21/40) > >>

pavel75:
Поканих Илиян за следващата събота (28-ми), но явно не сме се разбрали. Той спомена, че няма да може и му казах за правилото - всяка последна събота, когато може да дойде ще ни е драго. Това е.

novobranec:
Sorry, грешката си е моя. Извинявайте, че ви стреснах, ама Павката знае каква лудница е обикновено в офиса, а на всичкото отгоре тая седмица съм и на автопилот. Та добре си ми го каза момчето, сега се сетих че беше точно така. Ама като съм тъп и дърт и не помня?
Качих ви още нещо в строителния отдел преди малко.

novobranec:
Герваско, обичай още повече истинското БДЖ - понеже още се чудят за един размер и те, та докато ги чакам оправих животното. Сега си точно в размера, макар че и на увеличен екран разликата почти не се вижда. Ама айде - щом искаш...
Ушихме му и перушинени гащи по твое желание. Не заприлича много на другото Г от дуета, на мене поне на монитора ми изглежда добре.
Проби - другата седмица (филм вторник, тенеке сряда)

CaLLlo:
Що са ви отлюспили така темата?   

А и снимките са се смарангясали ...

Язък за хубавата тема!   

pach:
Омазахме темата (не за пилето ) а за табелите на локовете...
Та приятелю , понеже показваш и разни други проби , ти предлагам да направиш твоя тема с име от типа "Проби и поръчки за фотоец при мен" тоест теб де.
Където да гредаме , предлагаме , поръчваме и купуваме !
И тъй нататък де...квот се сетиш още по твоята част !
Може да направиш едно малко представяне - какви файлове обработваш (корел, аутокад , ийгъл, протел , оркад и т.н.) какви изисквания за минимални размери (например разбрах че ако искам нещо тънко 0,25 мм на чертежа трябва да е 0,3 мм) , как трябва да изглежда  чертежа за релеф на фотоец , и как да се прави за ръб по който да се сгъва в последствие този фотоец, какви са ти стандартните цени и въобще нещата от този сорт.
Без да правиш реклама на астра-Т , говорим строго профилирано за моделизма и нещата който нас ни вълнуват а при теб са отговорите.
Така няма да се налага всеки път да те караме да ни отговаряш на всеки , където го сърби и ще спестим много от твоето време и нашите въжделения.
Мммм , какво ще кажеш?
Става ли?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия