Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
pach:
Баси , доббре че Сашо писа , че аз я отварям в последни непрочетени и си мислях че още сме в другата тема ... :blush2:
Сори , то вече е почти направено , та сеа пък омазах темата за тебелките DRG...
Направи си тая тема дет предлагам , щото става въпрос за основополагащи въпроси за фотоеца дет не са ни ясни , пък като правим поръчка към теб , ще си е в съответната тема (ако няма такава , ща я открива или поръчващият , или набиращият поръчката - демек ти !) ;)
CaLLlo:
Гледам вече почти всичко вече си правил и имаш необходимото,
но смятам да ти поръчам нещо, което едва ли някой
ти е поръчвал - Български Шварцкопф:
http://railwaymodeling.com/photogallery/steam/bdz11.00/loc11.22.JPG
http://railwaymodeling.com/photogallery/steam/bdz20.00/loc20.00.JPG
http://railwaymodeling.com/photogallery/steam/bdz48.00/loc48.04.JPG
Трябват ми само 2 - за отпред 1 и за отзад 1.
Gervasii:
мерси да си жив и здрав
novobranec:
Така си и знаех, че един ден нема начин да не я докараме и до др. Димитров на петолъчката! Бях го прогнозирал още в първото си явяване тука, може да си проверите.
Сашо, ще гледам да направя нещо, но ми трябват размери. Реални или в НО - все тая. Но не очаквай кой знае какво, най-вероятно гордият профил на Георги Димитров ще изглежда като картата на Африка, примерно.
Pach, добре че си ти, та ме веселиш от време на време! За отлюспването ми в отделна тема нямам нищо против, обаче за много неща не съм съгласен. Не че си пазя хляба - тайни нямам, а и с толкова мераклии наоколо хляб има за всички, не само за мене. Имам предвид не вас, а всичките, дето се навървят всеки ден във фирмата. И в другата, където се занимавам пак със същото.
С какво не съм съгласен:
"Може да направиш едно малко представяне..." - като как я виждаш тая работа? Щото на мене ми намирисва на учебник по фотогравиране върху метал и той не ще да е по-малко от 200 страници, ако трябва да се пише всичко и както трябва. Още малко и катедра в МЕИ ще ми откриете, брей! Нещо като факултет "ПЖПС" в мащаб 1:87 го виждам...
"например разбрах че ако искам нещо тънко 0,25 мм на чертежа трябва да е 0,3 мм" - нищо не си разбрал! Така е горе-долу за тая дебелина и тоя материал, я ми кажи примерно за месинг 0,6 колко е? Или за 1 мм алуминий? Те това е - виж за учебника по-горе.
Има ли смисъл да продължавам? Защото нещата са различни за всеки конкретен случай. Затова и стари клиенти продължават да питат. Затова и ако се наложи да се прави нещо съвсем ново, дори се пускат и проби за да се изчисти концепцията.
То ако беше толкова лесно, нямаше да има по света само 20-ина фирми за фотоецвани части за модели. Ламарина всеки може да си плиска и в къщи в порцеланово легенче с киселина, ама мисленето е гадната част тука!
Жоро:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---Нещо като факултет "ПЖПС" в мащаб 1:87 го виждам...
--- Край на цитат ---
Ми да, това е идея! Сам го измисли, хайде давай, че сме приготвили писалки и листа :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия