Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (23/40) > >>

novobranec:
Ха тогава подкарвай композицията с цистерните накъм Девня за киселина, а докато се върнеш вече ще съм написал нещо!  :haha:
Ако няма там, ти се пише трасграничен курс до братска Сърбия, по-близо нема!

Gervasii:
кога са кандидат студентските изпити  :pioneer: :pioneer: :pioneer: :pioneer: :read: :read: :read:

Жоро:
Илияне, би ли хвърлил едно око на ЛС. Да кажеш, дали нещо липсва във формуляра за кандидатсване.

pach:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---...Pach, добре че си ти, та ме веселиш от време на време!
--- Край на цитат ---

Невинен съм докато не докажеш противното!!! :spiteful:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---За отлюспването ми в отделна тема нямам нищо против, обаче за много неща не съм съгласен. Не че си пазя хляба - тайни нямам, а и с толкова мераклии наоколо хляб има за всички, не само за мене. Имам предвид не вас, а всичките, дето се навървят всеки ден във фирмата. И в другата, където се занимавам пак със същото.

--- Край на цитат ---

Я не варкай за "отлюспен" , щото още не си и "забелен" даже!!!

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---
"Може да направиш едно малко представяне..." - като как я виждаш тая работа? Щото на мене ми намирисва на учебник по фотогравиране върху метал и той не ще да е по-малко от 200 страници, ако трябва да се пише всичко и както трябва. Още малко и катедра в МЕИ ще ми откриете, брей! Нещо като факултет "ПЖПС" в мащаб 1:87 го виждам...
--- Край на цитат ---

Всичко ми мара фтасала , ама Жоро нареди тетрадка и моливи да си приготвим!!! :this:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---... [/i] [/b] - нищо не си разбрал! Така е горе-долу за тая дебелина и тоя материал, я ми кажи примерно за месинг 0,6 колко е? Или за 1 мм алуминий?
--- Край на цитат ---

Ми и аз това казвам , за това искам да го направиш , ама не учебник ,че ми пият мастилото , а една малка тема където да си казваме болката , а ти да ни лекуваш бре!!!
Ние ще пиеме лекарства  :blink:, пък ти - бира (или там каквото ти е на сърце)!!! :thank_you:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---Има ли смисъл да продължавам? Защото нещата са различни за всеки конкретен случай. Затова и стари клиенти продължават да питат. Затова и ако се наложи да се прави нещо съвсем ново, дори се пускат и проби за да се изчисти концепцията.
--- Край на цитат ---

Има , имааа , смисъл де!!!
 Искаме да си си в тема , щото нали не очакваш за всеки въпрос към теб да търчим до Астра-Т???? :hi:

Е-е! Като не очакваш , къде да ти задаваме въпроси???? :on_the_quiet:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg21655#msg21655 date=1237551269 ---То ако беше толкова лесно, нямаше да има по света само 20-ина фирми за фотоецвани части за модели. Ламарина всеки може да си плиска и в къщи в порцеланово легенче с киселина, ама мисленето е гадната част тука!

--- Край на цитат ---

И точно щото не е лесно ,трябва да знаеме някой елементарни неща , за да се оправяме все пак , без да ти крадем занаята.

Колкото до фирмите  по света дето правят фотоец за модерли , не е съвсем точно така , щото само в България вече знам още две освен вашата .Тоест ако трябва да бъда точен , вашата е по-агресивна от другите , но коя е първата - ти ще кажеш?

Нас ни харесва  ,че контактуваме  свашата фирма , защото до другите стигаме през цял куп прекупвачи , които на практика грабят и нас и вас производителите!

Важното е , че ти си най-отзивчив да ни угаждаш и омайваш , което в крайна сметка ще бъде възнаградено по един или друг начин - пък нека ти да не работиш за джоба си , а за фирмата !!!

В рамките на шегата - "ква пък ми е на мен фирмата " (ти)???

:haha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pach:
Къде е формуляра ????

Айде ,че ме погнаха лудите!!!

:heat: :scenic: :focus: :download: :beta: :party: :comando:
 :censored: :censored: :pioneer: :pioneer: :pioneer:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия