Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
Vlado:
Ми... не знам! :swoon: ;)
novobranec:
Не е баш това, по-малко беше. Работих по някъкъв чертеж от "Локотранс", сигурно още е тука, ако не съм го закопал с партийните документи и него. Ама може и да съм сбъркал, че е ползван по наши релси, па макар и само заводски, знам ли... То сега се сещам че оня ентусиаст, дето си го поръча, искаше да покорява руския пазар (на чужд гръб, естествено, че и под гърба ми дойде!), та може и аз да бъркам нещо.
А таз убавиня може спокойно да си я сгънете от тенеке като я гледам каква е ръбеста. Ако се яви достатъчно силен нездрав интерес може и да го направя, що па да не съм първи и аз в нещо? Ама за ходовата част вие ще си му берете гайлето. Е, без свестни чертежи нема да стане, ама това си го знаете и без мене.
pach:
Така , да докладвам - в мрежата немА никъв чертеж на BR-103(V36) , който да върши работа.Ще трябва да се рови архива в къщи.Впрочем този също е заоблен като BR106 , тъй че ша та гледкам отсрани и ако ми арешеш , ще пуснем нещо пък мое ...да завладеем нашио пазар!!!! ;) :pleasantry:
Ма понеже не мож те остай с треперещ взор в далекото , ша ти пусна една снимка - да се изкефиш все пак... ;)
Всъщност този е малко по ръбат поради бронировката :spiteful:
novobranec:
Мамка му! Това със завоя между страничните капаци и горната част на двигателния капотаж го бех забравил съвсем! Не че е болка за умирачка, ама е неприятно все пак. Мерси за снимката, върха е! Не знаех, че другарите германци са ковали и върху това броня. Те са го рекли хората - човек се учи, докато е прост!
Изводът се натрапва от самосебе си - колко му е да пусна едно палаво сетче за войнолюбци само с допълнителното железо дето се види на снимката? Кеф ти в НО, кеф ти в ТТ. Щото не знам да го има това чудо в N, Z и т.н. Ама съм новобранец, та може и да бъркам.
Pach, не си давай много зор, щот не искам да ти развалям почивката - казах, че не ми е спешно. Когато стане и ако стане. Мерси за грижите anyway!
pach:
Да де , ама добре , че хер Жоро ме светна - на снимката е V20 (както каза той - ми то си пише на челотому бре :swoon:) , ама аз като се загледях по оная огромна бурия зад него , и те така и не разбрах - щото го вадих от сайт който почва с V20 и преминава към V36!
За сега издирването на приличен чертеж ,не се увенчава с успех - намерих само едно мъниче , с поглед от страни , ама за теб не става щото на екрана дори е дребно и с ниска резолюция :( ...
търсенето ще продължи , пък може и да намеря нещо де!!!
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия