Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Pach, не се коси - те явно V20 и V36 си приличат доста, особено пък като им туриш бронята отгоре! А това чудо отзад наистина не е лошо, отдавна се замислям и за едно такова. Поне 2 фирми го правят в "моя" мащаб (1:72, който е стендов, тоест нещата не се търкалят по макет, но на пода могат да се изтъркалят като е за беля!), оня ден мернах че са пуснали и талигите за возенето по релси на въпросния топ. Направили са ми отдавна и BR 52, ама още се ослушвам да му втаса малко цената и да си туря и тоя таралеж в гащите. Само че е с кофти тендера, аз него ги признавам само с "лодката"! Ама ще си изделкаме един, щото си го обичкам това локомотивче и туйто.
Щях да забравя - според мене това на снимката е модел и нещата определено намирисват на Фотошоп. Но пак е хубаво.
pach:
"Лодката" не върви с тоз топ , ама ти си знаеш как ще ти хареса във виштрината домА!!! ;)
novobranec:
Нещо не разбрах за лодката - не върви с този тОп или с този тИп? Макар че не съм съгласен и с двете.
Ако е за тип - върви, щото такива ги помня "петнайските" като дете. А и оригинални немски 52 с лодки съм виждал.
Ако е за топ - пак върви. Все са го дърпали някак от една позиция на друга. А като е на позиция, знам много добре, че маневрата е правена само с дизели от типа на V36 (защото иначе пушека на парните локомотиви ще издаде позицията на враго!).
А иначе на витрината у нас ще ми лепне добре, бъди сигурен!
pach:
Топа обикновенно е теглен от 52-ка , но не с лодката за тендер - ама всяко правило си има изключение де!!! ;)
pach:
Ето как го правят - малкото братче на V36 - V20 в мащаб 1:220 (Z) ,
http://www.exact-messebau.de/minilok/start.htm
така че май нямаш проблем в големите мащаби , ама чертеж искааааш...
(сам си кликай по менюто в дясно)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия