Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Абе приятелю, не ме стряскай така! Това дето го повтори вече съм го чел, мислех че има нещо ново! Даже съм ти и отговорил снощи - там за шрифтовете, камионите и всичко останало. Май наистина някой не си чете пощата, ама дали съм аз? Питам и отговор не искам. :yes:
pach:
Ще проверя (не кой чел и кой не...) за списанието 2/1970 - като остане време , че имам да наваксвам.Имам некъв смътен пресантиман за кво иде реч , ма да видим... :blink:
novobranec:
Pach, днеска на линия ли си? Щото преди малко колегите ми казаха, че са пуснали нещо в повече без да искат и май са огради. Не знам точно какво е, но след малко като се затътря дотам, ще видя. Та ако са огради да ти ги запазвам ли? Не те рекетирам - твоя воля, имаш правото винаги да се откажеш. Ама питам, щото се изви опашка от мераклии, та да знам какво да правя (и ако са оградите). Zazo да се моли да не са неговите гербове, щото ще почнат да му идват странни мисли да ги вземе и тях. А с толкова много соцгербове немам идея какво ще прави!
pach:
Ако са оградите , взимам ги (един кв.дв.=18 броя - нали така?).
Дай местоположение (виж другата тема ...) , че се разминаваме из темите само :blink:
На линия съм , ама от вчерашното ми отсъствие не мога и тук (във фирмата) да се добера до компютара... :blush2:
novobranec:
Pach, за стиковането може да използваш за свръзка Павката - така както направи днеска Zazo. И май остана доволен - от мене или от видяното не знам.
Има един малък проблем обаче - колегата каза, че са пуснали нещата още веднъж, защото първата заготовка приплъзнала за секунди на валяка в машината. Затова от единия край се е преецвала и едната от оградите е дала фира. На мястото си е, но е много изтъняла и просто се скъса при пренасянето. Прилича горе-долу на оградата на Офицерския клуб след бомбардировките през 1944. Та смятам да ти предложа следното: вторият опит със всички читави огради заминава за Ловеч, щото Ицо беше преди тебе на опашката. Ако те устройват 17 огради от другата заготовка - вземай ги. С намаление за некачествена продукция. Ако не те устройва - утре или другата седмица ти пускам нови.
Ицо, ще гледам утре до обяд да мина през Адри, щото в единия магазин ми е почти на път, но е там само до обяд. А до "Редута" поради трудова заетост няма да мога да стигна поне до края на седмицата, даже и да бях опълченец! Засега хоризонтът е чист, но ако нещо се преебат нещата, ще ти ги пратя по пощата, ако ти е спешно. А ако не ти е и не успея да го свърша утре, ще стане другата седмица.
Герваско, вчера ме осени една идея свише - турих един орел от твоите проби в средата на моята ограда и просто се успа. Резиденцията на Фюрера пасти да яде! Може да ти постна снимка тука да те издразня, ама по-нататък, щото сега светлината е калпава и не става за фотографиии
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия