Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (32/40) > >>

CaLLlo:

--- Цитат на: pach link=topic=1493.msg22312#msg22312 date=1238484377 ---Мога съвсем точно да ти кажа от кои два броя го сканирах вчера , но по понятни причини , няма да го направя тук (и не е заради колегите , а по скоро заради мрежата).
В интерес на истината с един колега от друга държава , си разменихме (е аз още му сканирам де... :blush2:) доста от старите броеве на въпросното списание , което се оказа , че все още съществува!
Ако някой от администраторите прояви интерес (ама истински) бих могъл да му изпратя цели годишнини от това списание във два формата - PDF или DJW .Може да се направи отделна секция към сайта , защото особено по-старите броеве имат много ценна информация,чертежи и снимки ! ...

--- Край на цитат ---

Точно така и дори вече знам какво да ти искам ако го имаш:
Аз го имам, но не е сканирано за да го закача - от MODELLEISENBAHNER  брой 2 от 1970 страница 33 - чертеж на цяла страница, легнал, тип ландскейп. Цялата статията е на страници 32-34, но може и само 33. Ако го намериш закачи го в тая тема:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1102.0.html

novobranec:
И аз съм на опашката след Сашо, щото видях къде трябва да се закачи това, дето не знам още какво е.
И ощенещо се сетих чак сега - Сашо, кво стана с калкулатора, бре? Щото нещо си траеш, да няма проблеми?
И си виж там пощата, има разни картинки за тебе - баш от тия, дето ги обичаш са повечето.
(За другите, та да не завиждат, или да завиждат още повече - на картинките няма цици, а колела)

CaLLlo:
Илияне, видях, проверих, пипнах, изкефих се, после ти написах писмо,
но ти тая поща тук я отсвирваш най-редовно!     

novobranec:
Кво отсвирвам бе Сашо, че нещо не разбрах? Кво значи "тая поща тука"? По пощите ми, дето ги имаш, нема нищо от тебе. В "моите съобщения" също.

CaLLlo:
Пуснах го отново, нещо е станало, знам ли ..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия