Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (35/40) > >>

schatsi:
...ша почакам...щото държа да се видя с баш-майсстора.. :hi:
 (ша го цаня и за други щуротийки...) ;D ;D ;D :spiteful:

CaLLlo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg22489#msg22489 date=1238690558 ---... - турих един орел от твоите проби в средата на моята ограда и просто се успа. ...

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg22496#msg22496 date=1238692760 ---... Та стават много добре и за ТТ. Ама не знам това добре ли е или е лошо - като дишаш срещу тях се огъват!

--- Край на цитат ---

голям образ тоя "баш дюлгерин по оградите", то не бяха керкенези, кокошлета, бройлери, кокошки-носачки, 2G, "ела да ме видиш в 3D" ... а и на лична няма почивка, казвам му - дай линк, той ми казва - дай диск ...

novobranec:
Шаци, пиши тука устройват ли те не 17, а 16 бройки. Не че съм открил още некоя, дето не е читава или съм успял да скапя още една. Просто реших, че трябва да експериментирам нещо, та ми трябва едно парче.
А резултатите от експеримента ще се появят тука, защото смятам да го направя заради вас и за ваше добро. Та мисли и кажи - хем ще ти станат чифт, щото така се били размножавали според Pach. За подробностите питай него, аз още се чудя как го правят таралежите, а той сега и за оградите ми ги разправя такива!
Ако 16 ти идват малко, по-нататък (другата седмица) ще се направят още.

XRISTO:
А с моят стобор какво се случи?  :spiteful:

pach:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1493.msg22361#msg22361 date=1238525087 ---Точно така и дори вече знам какво да ти искам ако го имаш:
Аз го имам, но не е сканирано за да го закача - от MODELLEISENBAHNER  брой 2 от 1970 страница 33 - чертеж на цяла страница, легнал, тип ландскейп. Цялата статията е на страници 32-34, но може и само 33. Ако го намериш закачи го в тая тема:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1102.0.html

--- Край на цитат ---

Сори Саше , ама точно броя за табелите на DR се оказа , че го нямам (за сега  :spiteful:) нито в наличност - някой ми го е свил  :angry:, нито на файл :blush2:.
Ще видя какво може да се направи по въпроса ,но ще иска повече време...
Става въпрос за TFZ-табелките на DR - нали?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия