Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (36/40) > >>

Adrian:

хаххх, очаквам скоро и огради DRG - от пречупени кръстове  :sarcastic:

schatsi:

--- Цитат ---Шаци, пиши тука устройват ли те не 17, а 16 бройки. Не че съм открил още некоя, дето не е читава или съм успял да скапя още една. Просто реших, че трябва да експериментирам нещо, та ми трябва едно парче.
А резултатите от експеримента ще се появят тука, защото смятам да го направя заради вас и за ваше добро. Та мисли и кажи - хем ще ти станат чифт, щото така се били размножавали според Pach. За подробностите питай него, аз още се чудя как го правят таралежите, а той сега и за оградите ми ги разправя такива!
Ако 16 ти идват малко, по-нататък (другата седмица) ще се направят още.
--- Край на цитат ---

...Щом е за общото благо - нема проблеми гепи си 3-4 ако требва..аз и без туй ша ти редя далавера за още оградки ..ОБАЧЕ СИ ИСКАМ ОНАЯ ИЗЧЕКНАТАТА!!!

Adrian:

ма тая изчекната верно е най-готината - реалистична демек

novobranec:
Абе Шаци, абе майка! Що не рече по-рано че искаш и художественото парче? Ми аз го изхвърлих, щото то съвсем се разпадна докато експериментирах! Баш затова и апелирах за още едно.
Ама ако ги искаш бомбардирани - това ти е най-малкия проблем. Бомбардирай си ги сам, много лесно става. И внимавай, щото една пръчка от оная дефектната успя да ми се забие в пръста. Не се майтапя - остри са като игли.
Ицо, оградите ти тръгват след малко към Адри заедно с мене. Но първо трябва да се отбия на едно място, че имам да награждавам кучета. Тоест и такива неща правя - медальони за кучета, котки, тъщи и други домашни - любимци или не.
Pach, какви са тия шушу-мушу зад гърба ми, бре? Що за табели са това и що не минават през мене? Или и това ще стане некой ден?
Адри, приятелю, пак казвам - в добри ръце сте, в това число и ти. И точно ти си ми най-малкия проблем с Райхсоградките.
Та затова реших - що па още един път да не изтепам рибата тука?
Адри, тоя тип огради устройва ли те:

Имаш време да мислиш, докато се появя при тебе след около час. И се моли да не видиш всичките огради на Ицо изчекнати, щото и аз се моля. Майтап бе, Уили, знам как се опаковат такива неща.
А чао, че много скъпо!

pach:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1493.msg22536#msg22536 date=1238744543 ---....
Pach, какви са тия шушу-мушу зад гърба ми, бре? Що за табели са това и що не минават през мене? Или и това ще стане некой ден?
...
--- Край на цитат ---

Аз нищо - той Сашо напъва  :this:
(ма още не знам и аз за кво точно... :blush2:)!!!

:victory: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия