Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (6/40) > >>

Жоро:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg20905#msg20905 date=1236789025 ---...не съм виждал досега друго доказателство, че офицер може да работи.  :haha:

--- Край на цитат ---
Това искрено ме разсмя :lol: :lol:

Gervasii:
новобранец бе мил и свеж ник ама няма как и илфил става. важното е immer gerade aus. :pogranichnik: :pogranichnik: :pogranichnik: :pogranichnik:

novobranec:
Ja, ja. Naturlich! "Raedern mussen rollen fuer den Sieg!"
А за ника - и на мене си ми харесваше повече стария. Можеше да се ъпгрейдва на нещо като "старши новобранец" или "oberfenrich", ама нали не съм вече нелегален... :yes:
А ти утре (то комай вече днес) запали свещичка и се моли на Св. Железничарий - дано това, дето ще изпърха с крилца от машината се окаже свестно пиле!

Gervasii:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg20920#msg20920 date=1236813637 ---Ja, ja. Naturlich! "Raedern mussen rollen fuer den Sieg!"
А за ника - и на мене си ми харесваше повече стария. Можеше да се ъпгрейдва на нещо като "старши новобранец" или "oberfenrich", ама нали не съм вече нелегален... :yes:
А ти утре (то комай вече днес) запали свещичка и се моли на Св. Железничарий - дано това, дето ще изпърха с крилца от машината се окаже свестно пиле!

--- Край на цитат ---

сън не ме хваща (виж часа на публикацията) при мисълта, че с помощта на пилето ще започне "Нощта на дългите ножове". а за ника не жали, по-скоро си бил полу легален :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

novobranec:
Спи си спокойно, ще те уредиме - такъв човек съм, че като се захвана нещо и не мирясвам докато не стане. Въпрос на инат и болни амбиции, ако щеш.
Ще ме прощаваш, ама ме споходи една мисъл. Надявам се, че няма да се засегнеш! Още докато скубех крилцата на пиленцето и му подреждах венеца отдолу се зачудих дали ти не си ли малко нещо опортюнист в хобито? Имам предвид че си решил да изобразяваш точно влака на "пендарлията" (както му е викал нашия цар). Май "Азия" му беше кодовото име на влака на Гьоринг, така ли беше? Та питам се аз "защо баш неговия бе, аркадаш?". Ако се чудиш защо се питам, виж там в някоя енциклопедийка кой е изобретателя на бетонния локомотив.
Пак новобрански въпрос. Тоя наш партиен другар и нАучен работник в областта на железопътното дело към края на войната вече е трупнал бая килца, та се чудя неговия влак с уширени вагони ли е?  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия