Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (7/40) > >>

Gervasii:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg20932#msg20932 date=1236842186 ---Спи си спокойно, ще те уредиме - такъв човек съм, че като се захвана нещо и не мирясвам докато не стане. Въпрос на инат и болни амбиции, ако щеш.
Ще ме прощаваш, ама ме споходи една мисъл. Надявам се, че няма да се засегнеш! Още докато скубех крилцата на пиленцето и му подреждах венеца отдолу се зачудих дали ти не си ли малко нещо опортюнист в хобито? Имам предвид че си решил да изобразяваш точно влака на "пендарлията" (както му е викал нашия цар). Май "Азия" му беше кодовото име на влака на Гьоринг, така ли беше? Та питам се аз "защо баш неговия бе, аркадаш?". Ако се чудиш защо се питам, виж там в някоя енциклопедийка кой е изобретателя на бетонния локомотив.
Пак новобрански въпрос. Тоя наш партиен другар и нАучен работник в областта на железопътното дело към края на войната вече е трупнал бая килца, та се чудя неговия влак с уширени вагони ли е?  ;D

--- Край на цитат ---

направо ме закла с тоя въпрос. аз харесвам от ІІ епоха локомотивите и вагони със орела (сантиментално) и съм хобист аджамия па си рекох няма ли да е по-хуманно ако имат пилета. вагоните са на лилипут немски помисли с азиятско изпълнение, та реших да ги облагородя. а така наречените иранки са си немски вагони които другарите ги задържали май за малко. може би на твоя тъй новобрански въпрос май само Ясен може да отговори. (пусни ми на лична поща e-mail да ти пусна нещо)

novobranec:
Те ти тука мейл, че ме мързи да влизам в личната поща, а и нямам много време, че съм уж на работа:
ilfil(at)abv.bg
Това в скобите си е кльомба, сещаш се. Щото ми писна да ми увеличават пениса.
Ха сега си легни и му дремни спокойно - тука около мене в офиса щъкат едни пиленца и кудкудякат на немски. Честно да ти кажа, даже и аз, дето съм всеки ден в играта, не очаквах да станат толкова добри, при това още от първия път!
Довечера ще ти ги сканирам в къщи (ако изобщо скенера хване такова дребно нещо) или ще ги снимам и ще ги туря тука, та да не си мислиш, че те пускам по пързалката.

Gervasii:
ilfile виж си мейла

novobranec:
Ето бе, да не кажете че не бачкам, а само се ослушвам като глух таралеж в къпини!
Съжалявам за скана, обаче нещата са толкова малки, че скенера почти ги повръща. Още повече, че и тенекето лъщи и връща светлината. Ама го пооправихме де. Докато го докарам в тоя вид си играх във Фотошопа повече време, отколкото го правих. Само нивата и осветлението съм пипал, нищо друго. Пилето си изглежда точно както е.
Утре, ако е читава светлината, ще се опитам и да го снимам. Щото сега на светкавица просто забрави.

Та Gervasii, гледай, чуди се и решавай. Размерите, както виждаш, са три - засега са правени на око (любим похват!) Май бяха 5.5, 7.5 и 9 мм, ама не помня точно.
А сега се разберете двамата с Гьоринг кой ще черпи пръв!  :drinks:

Gervasii:
deutschland deutschland uber alles............. аз ще черпя по технически причини набора (Гьоринг) е зает с Адри да го превърне в опрятен Югент............. :dirol: :dirol: :dirol:. за черпнята на място и време посочено от теб бранец, а за културата и кобура ще го обсъдим zusamen :good: :good: :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия