Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
Der Hetzer:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1102.msg20729#msg20729 date=1236615899 ---
Специално за Гервасии
http://picbg.net/u/24294/16213/287051.jpg
--- Край на цитат ---
Колко струва това? :)
Може ли да се поръча, определено съм заинтересован :yes:
CaLLlo:
Размери на орела
1) L = 700 (700 x 500)
2) L = 600
3) L = 600 (600 x 350)
1 и 2 - като горе
3 - стилизиран, т.е. плосък и съсипан, нещо съвсем като змея на "Петрол"
------------------------------------------------------------------------------
А твоите орли от часовника ше ме прощават - гледат в грешната посока!
CaLLlo:
А ония орли дето са ги слагали отпред са още по-големи, пък и гледат напред. Такива са и на Е18
--------------------
Новобранец, като рових тук търсех и още нещо, та го намерих - визитка на "Астра Мотор Инженеринг" - познато ли ти е?
Мироне, разкрит си, да вземеш да си смениш ника, че тоя не ти отива ама никак! Форумът позволява да си сменяш името с което те виждат другите.
novobranec:
Мерси за размерите на орела, ще го пробвам и него за спорта, като ми остане малко време да го обърна за негативно ецване. А на часовниците знам много добре, че невинното Райхспиле гледа към Съветския Съюз и му го казах на оня аматьор на ментетата, ама кво да го правя като не вдява. Нищо, щом си бил плащал такъв го искал! Да, ама престана нещо да плаща напоследък, та му го обезглавихме съвсем :spiteful:
Това "Астра Мотор Инженеринг" ми мирише доста познато, нищо че няма нищо общо с Астра-Т. Добре че съм отдавна и в бизнеса, и в хобито (повтарям - не баш в железопътното), та се ориентирам доста бързичко. Това име Мирон не се среща много често, да не би да имаш предвид Мирон Ангелов, дето навремето под прикритието на това "мотор" и "инженеринг" лепеше спуканите брони на леваците, дето не могат да карат? Ако става въпрос за него, не съм аз. И изобщо не съм Мирон, ще взема верно да си сменя ника. А за въпросното лице мога да ти разказвам много, ако имаш желание. По принцип хич не го мисли - добре си е в Канада, даже по-добре, отколкото беше в Щатите.
Gervasii:
callio, мерси много за орела те това се търси. въпроса е novobranec ще стане ли в НО така че да се вижда кръста и може би с помощта на callio ще ги определим като размер. callio май са три вида за лок, за тендер и пътнически вагони HELP HELP както пее бийтълс
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия