Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Спокойно, момчета, дето викаше един познат "дръжте се естествено". Като имам истинските размери, другото е лесно. Ще пусна проби при първа възможност. Пиленцето е вече намалено и "хакенкройца" се вижда, на екран и разпечатка поне, ще видим на тенекето какво ще излезе. Дъбовите листа малко станаха като ръфани от пръч, ама ако се наложат поправки, нема проблеми. Нали затова искам да пусна проби - много често нещата на метал изобщо не са такива, каквито си ги представяш.
Пак новобрански въпрос - на вагоните не са ли били просто вапцани тия неща? Имам предвид на тия за обикновените райхсграждани, иначе за влаковете на Хитлер, Гьоринг и нЕкои други наши другари знам, че са били метални. Нейсе, те да станат, па вие си ги слагайте и на велодрезините ако щете!
Gervasii:
някои твърдят че 30 години са били метални месингови а към края на войната са били боядисани. на мен ми трябват за влака на Гьоринг ама Ясен да се изкаже. на локомотивите са метални на тендера. виж снимката
Сaprycorn:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=1102.msg20769#msg20769 date=1236669632 ---някои твърдят че 30 години са били метални месингови а към края на войната са били боядисани. на мен ми трябват за влака на Гьоринг ама Ясен да се изкаже. на локомотивите са метални на тендера. виж снимката
--- Край на цитат ---
От 1924 до 1937 табелите са месингови, от 1937 до 1945 са алуминиеви! Само на послените BR52 и BR42 са правени надписи само с боя- в края на войната.
Gervasii:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1102.msg20729#msg20729 date=1236615899 ---
Специално за Гервасии
http://picbg.net/u/24294/16213/287051.jpg
--- Край на цитат ---
такъв герб с букви от двете страни D - орел - R
CaLLlo:
--- Цитат на: novobranec link=topic=1102.msg20757#msg20757 date=1236638485 ---... да не би да имаш предвид Мирон Ангелов, дето навремето под прикритието на това "мотор" и "инженеринг" лепеше спуканите брони на леваците, дето не могат да карат? Ако става въпрос за него, не съм аз. ...
--- Край на цитат ---
Съвсем за същия те взех ... карай ... :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия