Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (11/40) > >>

Жоро:
Разглеждайки темата още веднъж, си мисля, че Гервасийко е пратил верните размери, само дето са раменени местата на 10,4мм и 5 мм. Ако ги размени и ги сметне човек в 1:87 излизат много приятни размери. Става дума за таз картинка

И другите размер( 2 и 1,7) изагеждат добре.

novobranec:
Жоро, знаеш че тука може да съм новобранец, ама с Райха съм в час. То май вариантите на герба са колкото населението на Китай заради такива като мене - нарисувал си го човекът, значи това е. На локомотивите и мотрисите отпред го залових поне в три различни варианта. Така че за мене най-добрият подход си остава винаги да се действа според конкретния случай, като тука. И/или да се прави по снимка.
А със завъртените на 90 градуса размери се оправихме вече. Прав си, така беше. То явно Герваско от мерак се беше пообъркал ;D

Иначе по принцип не се чудете на такива "разнобои" - досега съм правил нашенския герб (последния и все още актуален) поне в 5 варианта, какво остава пък за Райхспилето, дето е много по-популярно.

Pach, това е всичко друго, но не оригинал. Тоя орел от Уикипедията със сигурност го е рисувал някой аматьор като мене (ама не толкова добър!  :yes:) Нещо му куцат пропорциите, да не говорим че ми прилича на Сталин.
Чудя се дали да не си сваля оттам всичко каквото може, че като се усетят евреите за кръста, ще му разкажат играта и на тоя сайт!  :diablo:
Иначе си прав - всеки стилизиран символ има за цел да те насочи към определени мисли и не е задължително да повтаря 100% оригинала (виж по-горе за локовете отпред). Става въпрос за държавни и подобни символи, а не аз запазени търговски знаци, там е друго.
А за тия, дето се заяждат, не ми обяснявай. Знам ги! За мене основния принцип на това хоби (моделизма като цяло) е "хубаво е това, което ти харесва". Та хич не им обръщай внимание, даже и да те убеждават че на локомотива ти пъпките на гъза на машиниста са с две по-малко!

pach:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21118#msg21118 date=1237021547 ---... Та хич не им обръщай внимание, даже и да те убеждават че на локомотива ти пъпките на гъза на машиниста са с две по-малко!

--- Край на цитат ---
:swoon: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good:

Gervasii:
след дълги борби и с помощта на Васко открихме верният орел виж този линк http://www.lokschilder.info/Lokschild_Galerie_Eigentum.htm#DRG. е тва са размерите 10,4 мм х 5 мм, 1,7 дебелина на крилата и 2 мм диаметър на венеца, за да станат на вагоните, плавен широки крила с две думи immer weiter immer waiter

Gervasii:
не знам какво щяхме да правим без теб бранец  :thank_you: :thank_you: :thank_you: :thank_you:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия