Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Не бой се, Мунчо! Нищо няма да ни направят, нали и те са същите? Че то ако се мери с един аршин нали трябва да го отнесат и ония с петолъчките и сърпа и чука?
Браво, момчета! Така ви искам - да мислите конструктивно. И аз мисля, нищо че малко късно стоплям. Та вашата приказка тука ме присети нещо. А именно да си поразровя Райхсколекцията и да видя кое как е. Какво се показа като резултат:
Радуйся, брате Гервасие - каквото и да направя, все ще е вярно! Тия твоите за партийно наляво и Райхсбан надясно може и да са верни, ама не напълно. Щото хаосът е велик - явно логото на Фюри е направено така, че да може с еднакъв успех да се ползва и от нацисти, и от комунисти. Останах с впечатлението, че пилето е много любопитно и непрекъснато си върти главата! Що ли? Ами ето що:
1. На Райхсеквивалента на бившето родно списание "Български воин" е така:
Герваско, ко шъ кайш? Те на това му викам аз дълго крило! И виж го накъде гледка.
2. Май донякъде е бил прав оня моя часовникар с ментетата, щото пак натам гледа и от портрета на Пустинната лисица. Не е обърнато клише, щото кръстът си е читав, ето го:
3. Ако трябва да се заяждаме, то би трябвало най-точен да е гербът върху парите. Ето ви току-що сканирана единствената ми валута:
И въобще - явно тая тема е бездънен задник, от която всички печелим. Както казах - каквото и да направиш, все е верно!
Така че, Герваско, моли се само за размера, а не за графиката! Като успее някой да ми докаже, че това, което съм направил, не е орела на DRG, тогава пак ще си говорим.
Това е положението. Verstehen Sie, mein Kamerad?
Gervasii:
Ja naturlish main tabllenfuhrer
novobranec:
Евалла, аферим и машалла на тия от "Фотокофата" - на ...найстия орел се усетиха, че им се нарушава правилника за вътрешния ред!
Герваско, ти поне като най-ранобуден успя ли да го видиш? Спокойно, всички ще го видите.
Нещо компютрите много взеха за се самозабравят и затова сървъра на кофата ще бъде наказан. Просто сменяме името на картинката и я слагаме пак тука:
Ха сега да го видим тоя сървър дали пак ще реагира на нЕкои думи!
lubomir:
Що се тормозиш с тези сървъри? Земи го прикачи и толкоз!
Vlado:
Колеги, екипът на сайта е леко притеснен от изображенията на тази една дузина схвастики в настоящата тема. Разбираме, че тук идеята е да се пресъздават модели от една историческа епоха и че това си е било действителност в един етап от развитието на човечеството, но все пак и сами разбирате, че нагласата на обществото към всичко свързано с тази епоха не е особено ласкаво, да не кажа и по-тежка дума. Леко ни смущава перспективата да си навлечем негативно отношение от страна на държавни или други органи и организации заради тези изображения и недобрия прочит на самата инциатива. Какво е вашето мнение? И не би ли могло да направим нещо, което едновременно да ни предпази от упреци и да не убива творческия ентусиазъм по иначе доброто начинание? Моля за вашето мнение каквото и да е то!
Аз например предлагам да премахнем излишните и повтарящи се многократно изображения и да оставим само по едно от тях в стремеж към достатъчност с оглед търсените с пъбликуването им цели. Или може би друго решение? Чакаме вашите мнения!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия