Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (17/40) > >>

Gervasii:
в интерес на истината бранеца е прав ама въпроса е че без общото обсъждане на пилето нямаше да съм щаслив, сит и наспан. за хората които ме познават визуално знаят че от както търся пилето в НО съм загубил много от кг си та сега вече почвам да се възстановявам :spiteful: :spiteful:

Vlado:
Няма да трием нищо! Само ще завоалираме малко...  Един вид камуфлаж... :spiteful:

novobranec:
То добре си го намислил бе, Владо, ама кел файда от тоя линк като ония от кофата пак ще го забършат! Верно че има и други такива сайтове, ама де й гаранцията, че и ония не са същите лицемери?
Ще взема да ги отсвиря тия от Фотокофата, то и без друго сайтът им едва църцори напоследък. Изтрих си всичките качени там неща, а на бдителните другари качих специален поздрав - да си го гледкат със здраве! Поиграх си малко, докато стане добре, ама си заслужаваше според мене.
Да не кажете че съм егоист, гледайте на воля и вие:

Жалко, че на английски няма такива хубави псувни като в родния език, иначе щях да им туря и съответния текст!

Gervasii:
пакрай интернационализма ме забрави бранец :yahoo: :yahoo: :yahoo:

novobranec:
Не съм, бре - твоята проба замина за филм следобед!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия